Hoe Het Spel Op Een USB-flashstation Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Op Een USB-flashstation Te Installeren
Hoe Het Spel Op Een USB-flashstation Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Op Een USB-flashstation Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Op Een USB-flashstation Te Installeren
Video: HOW TO install games on a flash drive 2024, April
Anonim

Nadat je een computerspel op een flashkaart hebt geïnstalleerd, kun je het overal mee naartoe nemen en spelen op elke computer die voldoet aan de systeemvereisten van het spel zelf.

Hoe het spel op een USB-flashstation te installeren
Hoe het spel op een USB-flashstation te installeren

Het is nodig

Geheugenkaart

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig kan elke pc-gebruiker computergames installeren op elk type verwisselbare media. Het maakt niet uit of je een grote harde schijf of een compacte flashdrive hebt - het spel werkt hetzelfde vanaf elk medium. Om een game waarin je geïnteresseerd bent op een flashkaart te installeren, moet je een aantal specifieke acties uitvoeren bij het installeren ervan. Je moet ook rekening houden met de kenmerken van het spel bij het kiezen van een flashkaart voor opname.

Stap 2

Een USB-stick kiezen voor het opnemen van een computerspel. Om een flashkaart voor dergelijke doeleinden optimaal te selecteren, let er dan op hoeveel ruimte het uitgepakte spel in beslag neemt. Voor meer nauwkeurige informatie kun je het spel in eerste instantie op je pc installeren en de benodigde gegevens bekijken in de eigenschappen van de hoofdmap. Nadat je de grootte van het uitgepakte spel hebt opgegeven, koop je een flashstation zodat het volume 1-2 GB groter is dan het totale volume van het spel. Dus als het spel 1,5 GB weegt, is een flashkaart met een geheugenbron van 3 GB daar ideaal voor.

Stap 3

Installeer het spel op een USB-stick. Plaats de game-cd in je computer en wacht tot het installatievenster verschijnt. Definieer de flashkaart die op de computer moet worden aangesloten als de installatiemap. Nadat u de benodigde parameters hebt opgegeven, begint u met de installatie van de applicatie. Zodra de installatie is voltooid, kun je het spel starten vanaf je flashkaart.

Aanbevolen: