De Camera Gebruiken Als Een Webcamera

Inhoudsopgave:

De Camera Gebruiken Als Een Webcamera
De Camera Gebruiken Als Een Webcamera

Video: De Camera Gebruiken Als Een Webcamera

Video: De Camera Gebruiken Als Een Webcamera
Video: How to use your DSLR or mirrorless camera as a Zoom webcam #athome 2024, Maart
Anonim

Een webcam is een apparaat dat wordt aangesloten op een computer of laptop en is ontworpen om videogesprekken te voeren. Als u geld wilt besparen, kunt u ook een gewone videocamera gebruiken.

De camera gebruiken als een webcamera
De camera gebruiken als een webcamera

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw camcorder een USB-verbinding met uw computer heeft. Wacht tot het nieuwe apparaat door het systeem wordt gedetecteerd. Daarna begint de automatische installatie van de stuurprogramma's die nodig zijn voor de werking van de camera, of het systeem zal u vragen dit handmatig te doen. U kunt de benodigde services installeren vanaf de cd die bij de camera wordt geleverd, of downloaden van internet.

Stap 2

Controleer de inhoud van de schijf die bij de camera is geleverd en de instructies ervoor. In sommige gevallen is het nodig om handmatig een speciaal stuurprogramma of programma te installeren om de camcorder als webcam te kunnen gebruiken. Nadat u alle componenten hebt geïnstalleerd, start u uw computer opnieuw op zonder het apparaat los te koppelen.

Stap 3

Configureer de camera met behulp van het hulpprogramma uit de set of het gedeelte van het bedieningspaneel van het besturingssysteem genaamd "Printers, scanners, camera's" door de instellingen van het bijbehorende apparaat te openen. Stel afhankelijk van de specificaties van de camera en de bandbreedte van je internetverbinding een passende beeldkwaliteit in.

Stap 4

Als uw camcordermodel de hierboven beschreven verbindingsmodus niet ondersteunt, gebruik dan speciale software zoals de shareware WebcamDV-toepassing. Hiermee herkent het besturingssysteem het aangesloten apparaat om te fotograferen als een volwaardige webcam, zelfs als dat niet zo is.

Stap 5

Zorg ervoor dat de camera comfortabel voor uw gezicht kan worden geplaatst. Om dit te doen, moet u speciale houders kopen die aan de monitor zijn bevestigd of op het bureaublad zijn geïnstalleerd. Denk eraan om het systeemvolume zo aan te passen dat u goed verstaanbaar bent tijdens de uitzending. Hiervoor kun je de gevoeligheid van de in de camera ingebouwde microfoon aanpassen.

Aanbevolen: