Hoe Te Praten Via Een Webcam

Inhoudsopgave:

Hoe Te Praten Via Een Webcam
Hoe Te Praten Via Een Webcam

Video: Hoe Te Praten Via Een Webcam

Video: Hoe Te Praten Via Een Webcam
Video: 10 Ways to Look Better on a Webcam 2024, April
Anonim

Skype is in alle opzichten een zeer populair en handig programma. Het maakt het niet alleen mogelijk om gratis te praten met abonnees over de hele wereld, maar ook om ze te zien. Als je nog niet eerder een webcam hebt gebruikt, kunnen een paar tips van pas komen.

Hoe te praten via een webcam
Hoe te praten via een webcam

Het is nodig

Hiervoor heeft u internettoegang en de meest gangbare webcam nodig

instructies:

Stap 1

Koop een webcam in een winkel. Als u er niet zo goed in thuis bent, raadpleeg dan de verkoper. Onthoud alleen dat je geen webcam met "toeters en bellen" nodig hebt, een eenvoudig model is voldoende. Er moeten stuurprogramma's bij de webcam worden geleverd.

Stap 2

Sluit de webcam aan op uw pc, installeer de stuurprogramma's. Als de stuurprogramma's om de een of andere reden niet in de kit zitten, download ze dan van internet. Controleer voordat u de stuurprogramma's downloadt of ze correct zijn voor uw webcam.

Stap 3

Zorg er nu na de installatie voor dat Skype het "ziet". U kunt het als volgt controleren: ga naar het Skype-menu "Extra", klik op de optie "Instellingen" en ga vervolgens naar het submenu "Video-instellingen". Zorg ervoor dat er een vinkje staat naast de optie "Skype-video inschakelen".

Stap 4

Als Skype je webcam heeft gezien en het werkt prima, dan zie je je eigen afbeelding op het scherm van je monitor in de rechterbovenhoek. Geen afbeelding - installeer de stuurprogramma's opnieuw. Als alles goed werkt, krijgt je gesprekspartner hetzelfde beeld te zien.

Stap 5

U kunt het videobeeld naar eigen inzicht aanpassen. Dit gaat als volgt: klik op de knop "Webcam-instellingen" en stel de helderheid, het contrast en het kleurengamma in. Al deze veranderingen zullen voor uw ogen plaatsvinden, zodat u gemakkelijk de optie kunt kiezen die voor u het meest geschikt is.

Stap 6

De afbeelding is er en u hebt deze naar uw smaak aangepast - klik op de knop "Opslaan". Je webcam is ingesteld.

Stap 7

Kijk tijdens een gesprek door het kijkgaatje van je webcam. Je kunt ook rustig je positie voor de webcam aanpassen - je ziet ook het beeld van hoe je naar de "andere kant van de wereld" kijkt op je monitor.

Aanbevolen: