Hoe De Batterij Op Te Laden?

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterij Op Te Laden?
Hoe De Batterij Op Te Laden?

Video: Hoe De Batterij Op Te Laden?

Video: Hoe De Batterij Op Te Laden?
Video: HOW TO: Hoe gebruik je een IMAX Lader Om Airsoft Batterijen Op Te laden? 2024, Mei
Anonim

Oplaadbare batterijen zijn duurder dan gewone alkalinebatterijen, maar ze hebben een veel hogere energiecapaciteit, dus de gebruiksduur ervan is enkele uren of zelfs dagen. Bovendien zijn de batterijen zo geconfigureerd dat ze vele malen kunnen worden opgeladen en hergebruikt. Als ze op de juiste manier worden behandeld, gaan ze erg lang mee.

Hoe de batterij op te laden?
Hoe de batterij op te laden?

instructies:

Stap 1

Ontlaad de batterij volledig voordat u deze oplaadt. Op de een of andere manier zal er een beetje energie in blijven zitten, maar het is beter om er zo min mogelijk uit te laten, zeker als het nieuw is. Vervolgens zal ze dit energieniveau als "absoluut nul" beschouwen.

Stap 2

Plaats de batterijen in de oplader volgens de polariteit: plus naar de pluskant, min naar de minkant. Sluit het apparaat aan op het netwerk. Zorg ervoor dat de stroom niet is uitgeschakeld.

Stap 3

Laat de batterijen voor de op de verpakking aangegeven tijd van hen of van de lader liggen. Voor batterijen met een energiecapaciteit van bijvoorbeeld 2700 is dit 5 uur. Laat de oplader niet 's nachts of de hele dag in het stopcontact zitten, vooral niet met nieuwe batterijen. Hun energie-intensiteit of prestatie kan afnemen.

Stap 4

Als de tijd is verstreken, verwijdert u het apparaat uit het netwerk en de batterijen uit het apparaat. Plaats in het apparaat en schakel het in om te controleren of het opladen is gelukt.

Aanbevolen: