Hoe U Uw Tv Met Internet Kunt Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tv Met Internet Kunt Verbinden
Hoe U Uw Tv Met Internet Kunt Verbinden

Video: Hoe U Uw Tv Met Internet Kunt Verbinden

Video: Hoe U Uw Tv Met Internet Kunt Verbinden
Video: Connecting your TV to the Internet 2024, April
Anonim

U kunt internetten zonder achter uw computer te zitten, direct vanaf de bank op uw tv-scherm als u een videokaart met composietuitgang gebruikt of een van de speciaal daarvoor ontworpen apparaten.

Hoe u uw tv met internet kunt verbinden
Hoe u uw tv met internet kunt verbinden

instructies:

Stap 1

Installeer een videokaart met composiet video-uitgang in uw computer. Selecteer een model van deze kaart waarvoor geen installatie van stuurprogramma's vereist is. In dit geval werkt het in elk besturingssysteem en zelfs het CMOS-configuratiescherm kan op het tv-scherm worden weergegeven.

Stap 2

Als je tv is uitgerust met een RCA-ingang, ligt de manier om zo'n videokaart erop aan te sluiten voor de hand. Als er een SCART-type aansluiting in zit, breng dan een signaal aan op pin 20 van deze connector en sluit pin 17 aan op de gemeenschappelijke draad.

Stap 3

Maak alle verbindingen met de computer en de tv uitgeschakeld. Koppel de collectieve antenne los van de tv voordat u de computer aansluit.

Stap 4

Gebruik een mechanisch beschadigde Nintendo Wii als een klein apparaatje om op je tv op internet te surfen. Soms worden dergelijke apparaten gevonden op online veilingen. Verbind hem met de router met een kabel of via wifi, en met de tv via de composiet video-ingang, zoals hierboven beschreven. Download na het opzetten van de verbinding gratis de applicatie Internet Channel erop, waarna een browser op de settopbox verschijnt. Het enige dat overblijft is om hem uit te rusten met een conventionele muis en toetsenbord met een USB-interface.

Het wordt niet aanbevolen om de PlayStation 3 voor hetzelfde doel te gebruiken, aangezien deze 400 watt aan stroom verbruikt.

Stap 5

De volgende methode om op tv op internet te surfen is nog niet beschikbaar, maar zal in de komende maanden beschikbaar zijn. Wanneer een miniatuur Raspberry Pi-moederbord op de markt komt, koop het dan, bouw er een compacte computer op en sluit het vervolgens aan op je tv via de composietvideo-ingang. Als het moederbordmodel dat je hebt gekocht niet is uitgerust met een Ethernet-adapter, gebruik dan een USB-netwerkkaart of WiFi-adapter met dezelfde interface om deze op de router aan te sluiten.

Stap 6

Als uw tv ten slotte een ingebouwde Ethernet-adapter heeft, kunt u deze rechtstreeks op uw router aansluiten. Houd er echter rekening mee dat niet elk dergelijk apparaat een browser heeft of de mogelijkheid om er een te installeren. Sommige bieden alleen toegang tot bepaalde netwerkbronnen, zoals YouTube.

Aanbevolen: