Hoe U Uw Stem Kunt Vervormen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Stem Kunt Vervormen
Hoe U Uw Stem Kunt Vervormen

Video: Hoe U Uw Stem Kunt Vervormen

Video: Hoe U Uw Stem Kunt Vervormen
Video: 👉★Stemvervormer - Stem Veranderen in Video - Hoe kan je stem vervormen in video? 2024, Mei
Anonim

Stem is een van de methoden om een persoon te identificeren. Wanneer de gesprekspartner of luisteraar de persoon niet ziet, kan hij zijn stem veranderen en onherkenbaar worden. Dit gebeurt op verschillende manieren, het hangt allemaal af van wat je bij de hand hebt.

Stemmen
Stemmen

Het is nodig

  • - papier,
  • - een computer,
  • - toegang tot internet,
  • - helium,
  • - zwavelhexafluoride,
  • - wattenstaafjes.

instructies:

Stap 1

Als u uw stem moet vervormen tijdens het telefoneren, neem dan een gewoon vel papier en leg dit op de hoorn. Door de vibratie die hierdoor wordt gegenereerd, zal de stem iets veranderen. Een krant of tijdschrift zal hiervoor niet werken, het papier moet minimaal 80 g/m2 zijn.

Papier
Papier

Stap 2

U kunt ook verschillende stemwisselaars gebruiken om uw stem te vervormen tijdens het telefoneren. Pak de wisselaar, bevestig deze aan de telefoon en zet hem aan (het lampje gaat branden). Gebruik de schakelaar op de stemwisselaar om de gewenste toon te selecteren.

Stemvervormer
Stemvervormer

Stap 3

U kunt ook programma's op uw computer gebruiken om uw stem te veranderen. Het schema van hun werk is eenvoudig: download het programma en installeer het op uw computer. Vaak zijn de programma's betaald, dus je moet ze kopen of de demoversie downloaden (je kunt het meerdere keren gebruiken). Zorg ervoor dat u uw microfoon op uw computer aansluit. Selecteer na de installatie de stem die je nodig hebt (er zijn veel opties, van standaard robots en kinderstemmen tot de stemmen van dieren of je favoriete acteurs) en spreek in de microfoon. Het programma zal de stem in realtime veranderen. Er zijn maar weinig van dergelijke programma's in het Russisch, dus kennis van het Engels zal je helpen er sneller achter te komen.

Een van de programma's voor het wijzigen van de stem
Een van de programma's voor het wijzigen van de stem

Stap 4

Om de stem te vervormen tijdens communicatie in Skype, Steam of in online games, selecteert u geen gewone microfoon erin, maar de microfoon van het geïnstalleerde programma.

Skype
Skype

Stap 5

Neem helium, vul het met een ballon. Open het een beetje en inhaleer het helium. Je zult een tijdje een hoge, enigszins kinderachtige stem hebben.

Helium ballonnen
Helium ballonnen

Stap 6

Neem zwavelhexafluoride gezuiverd van onzuiverheden, vul het met een ballon. Open de ballon een beetje en inhaleer de zwavelhexafluoride. Uw stem zal enkele minuten dalen.

Zwavelhexafluoride cilinders
Zwavelhexafluoride cilinders

Stap 7

Neem een paar wattenstaafjes van ongeveer 3-5 cm lang en plaats ze achter je wangen. Dit zal niet alleen je stem vervormen, maar ook je uiterlijk enigszins veranderen.

Aanbevolen: