Hoe De Stem Van De Navigator Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Stem Van De Navigator Te Veranderen
Hoe De Stem Van De Navigator Te Veranderen

Video: Hoe De Stem Van De Navigator Te Veranderen

Video: Hoe De Stem Van De Navigator Te Veranderen
Video: Is het gevaarlijk om van geslacht te veranderen? (Over transgenders) 2024, Mei
Anonim

De navigator is een speciaal apparaat waarmee u zelfs op onbekend terrein uw weg kunt vinden, de weg kunt aangeven op de kaart en er commentaar op kunt geven met gesproken aanwijzingen. En het maakt niet uit hoe u reist, te voet of met de auto.

Hoe de stem van de navigator te veranderen
Hoe de stem van de navigator te veranderen

Het is nodig

  • - een computer met toegang tot internet;
  • - Garmin-navigator;
  • - microfoon.

instructies:

Stap 1

Voeg stemmen toe aan de navigator, want dit extra bestand kan worden gedownload van de officiële website van het Garmin-programma, plaats hiervoor de link garmin.ru/services/voice/list.php in de adresbalk van de browser. Er is een voorbeeld van de bestanden op de pagina, selecteer degene die je leuk vindt en download deze naar je computer. Sluit vervolgens de navigator aan op je computer, ga naar de map Garmin/Voice en kopieer daar de gedownloade bestanden.

Stap 2

Voeg uw eigen stemmen toe aan de navigator. Sluit de navigator aan op uw computer, ga na het detecteren van het apparaat naar de map Garmin / Voice en kopieer vervolgens het Russkiy.vpm-bestand naar uw computer. Download de toepassing NonTTSVoiceEditor om het spraakbestand te bewerken via de link

Stap 3

Voer het uit en voeg het bestand toe dat u van het apparaat hebt gekopieerd. Parseer het in meerdere *.wav-audiobestanden, met afzonderlijke woorden en opdrachten om de standaard navigatorstemmen te vervangen.

Stap 4

Start de Audacity-toepassing, u kunt deze downloaden van de officiële website https://audacity.sourceforge.net/?lang=ru om zelf gesproken aanwijzingen voor de navigator te maken. U hebt ook het programma TTSVoiceEditor nodig om naar bestaande bestanden te luisteren en ze door uw eigen bestanden te vervangen. Download het programma hier: https://turboccc.wikispaces.com/TTSVoiceEditor#TTSVoiceEditor-Download. Spreek de prompts in de microfoon in.

Stap 5

Houd de Rec-knop elke keer dat u opneemt ingedrukt. Sla verder elke geklonken hint op met vervanging in plaats van de beluisterde bestanden. Nadat u de navigatietips hebt vastgelegd, verzamelt u ze van *.wav-bestanden in één *.vpm-bestand met NonTTSVoiceEditor en kopieert u het naar de Garmin/Voice-map van uw toestel. Zo kunt u de stemmen van uw dierbaren aan de navigator toevoegen, zodat ze u onderweg aanwijzingen geven.

Aanbevolen: