Hoe U Uw Telefoon Snel Kunt Opladen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Snel Kunt Opladen
Hoe U Uw Telefoon Snel Kunt Opladen

Video: Hoe U Uw Telefoon Snel Kunt Opladen

Video: Hoe U Uw Telefoon Snel Kunt Opladen
Video: 5 TIPS OM JE TELEFOON SNELLER OP TE LADEN - Tutorial - TechTime 2024, Mei
Anonim

Thuis je telefoon opladen, op het werk is tegenwoordig niet moeilijk. Ook als je geen oplader bij je hebt, of deze om wat voor reden dan ook beschadigd is, kun je een universele oplader ("kikker") of "folk-methoden" gebruiken.

Snel je telefoon opladen quickly
Snel je telefoon opladen quickly

instructies:

Stap 1

Misschien wel de snelste manier om je telefoon op te laden is door de universele oplader te gebruiken. Plaats de telefoonbatterij in de kikker en let op de polariteit van de batterij. Daarna gaat er een rood lampje branden, wat aangeeft dat je alles goed hebt gedaan. Als de indicatie niet werkt, controleer dan of de batterij correct is geplaatst, of sluit het apparaat aan en wacht een paar minuten, koppel het dan los en plaats de batterij opnieuw. De led zou moeten werken.

Stap 2

Sluit de "kikker" opnieuw aan op de voeding en laat een paar uur staan. Gedurende deze tijd wordt het laadproces van de telefoonbatterij aangegeven door een knipperende groene indicator. Zodra het stopt met knipperen, is de batterij volledig opgeladen. Onthoud echter dat de "kikkers" geen controller hebben waarmee alle moderne telefoonmodellen zijn uitgerust. Dit betekent dat overmatig gebruik van deze oplaadmethode onvermijdelijk zal leiden tot een afname van de batterijcapaciteit.

Stap 3

Als u een computer of een ander apparaat met een USB-uitgang in de buurt heeft, kunt u uw telefoon opladen met een kabel die moet worden aangesloten op de USB-connector en de telefoon. Dit soort opladen is meerdere malen sneller dan het gebruikelijke opladen via het netwerk.

Stap 4

Het komt voor dat er geen hulpmiddelen bij de hand zijn. Verwijder de batterij van de telefoon en tik of schud ermee. Het kost gewoon niet veel moeite om schade aan de batterij te voorkomen. Dan kun je de telefoon aanzetten. Natuurlijk zal zo'n bedrag voor een lange tijd niet genoeg voor je zijn, maar het zal mogelijk zijn om één belangrijk telefoontje te plegen of een bericht te schrijven.

Stap 5

Verwarm de batterij in uw handen door er voortdurend over te wrijven. Als je de batterij van je telefoon over een spijkerbroek of panty wrijft, ontstaat er statische elektriciteit die de batterij van je telefoon voor een bepaalde tijd oplaadt.

Stap 6

Als de tijd het toelaat, zet u de telefoon uit, verwijdert u de batterij en laat u deze 10-15 minuten staan. Opladen gebeurt niet, maar de gangreserve die de batterij van de telefoon altijd heeft, wordt geactiveerd en je kunt de mobiele telefoon even aanzetten.

Aanbevolen: