Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen
Video: 5 TIPS OM JE TELEFOON SNELLER OP TE LADEN - Tutorial - TechTime 2024, Mei
Anonim

Met de komst van mobiele telefoons is de kwestie van het snel opladen van het apparaat vanaf het netwerk relevant geworden. Dit probleem is opgelost door het verschijnen van de functie "snel opladen" in sommige telefoonmodellen. Maar het probleem van het opladen van telefoons zonder gebruik te maken van het elektriciteitsnet is niet opgelost. Als het nodig is om naar het meer te gaan of gewoon een wandeling te maken, is het probleem met het opladen van de batterij van een mobiel apparaat zeer acuut.

Hoe u uw telefoon kunt opladen
Hoe u uw telefoon kunt opladen

Het is nodig

Vierkante batterij "Planet", metalen klemmen, aansluitdraden

instructies:

Stap 1

De taak is om bij onvoorziene omstandigheden één keer te bellen en de batterij van de mobiele telefoon op te laden. Een batterij die populair was in de Sovjettijd zal je te hulp komen. Het bestaat uit 3 penlight-batterijen en moet een spanning van 4,5 volt leveren. In de praktijk levert deze accu maar liefst 5 volt.

Stap 2

De belangrijkste taak bij het oplossen van dit probleem is de juiste aansluiting van de batterij en de telefoon. U kunt een directe verbinding maken tussen de batterij en de batterij van de telefoon, of u kunt de batterij met een USB-kabel op de telefoon aansluiten.

Stap 3

Bij het aansluiten van de USB-kabel is het belangrijkste om de juiste polariteit in acht te nemen, anders is het opladen van de batterij geen haalbare taak. De juiste pinout van de contacten wordt weergegeven in de afbeelding. 1 (+) en 4 (-) contacten leveren. De zwarte draad hoort bij de min en de rode bij de plus.

Stap 4

Het blijft alleen om alle delen van ons circuit aan te sluiten. Het is noodzakelijk om de klemmen op de blote draden aan te brengen en vast te maken. Het is noodzakelijk om de klemmen aan beide zijden van de blootliggende draden vast te maken. Na het bevestigen van de klemmen op de draden, is het noodzakelijk om de batterij en de telefoonbatterij met verbindingsdraden te verbinden. Wanneer correct aangesloten, zal het telefoonscherm het opladen van de batterij weergeven.

Aanbevolen: