Wat Te Doen Als Er Geen Verbinding Is Op Tele2

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Er Geen Verbinding Is Op Tele2
Wat Te Doen Als Er Geen Verbinding Is Op Tele2

Video: Wat Te Doen Als Er Geen Verbinding Is Op Tele2

Video: Wat Te Doen Als Er Geen Verbinding Is Op Tele2
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, Mei
Anonim

Vaak worden mobiele abonnees geconfronteerd met een gebrek aan netwerksignaal. Omgaan met een dergelijk probleem en het identificeren van de oorzaak van de storing is eenvoudig. Om dit te doen, moet u een paar eenvoudige stappen volgen.

Wat te doen als er geen verbinding is op Tele2
Wat te doen als er geen verbinding is op Tele2

instructies:

Stap 1

Start je telefoon opnieuw op. Soms is deze eenvoudige methode het meest effectief.

Stap 2

Als dat niet werkt, zet u de telefoon uit, verwijdert u de simkaart en plaatst u deze meteen weer terug, en zet u vervolgens de telefoon aan.

Stap 3

Ga naar de netwerkinstellingen, misschien heb je een ander toegangspunt opgegeven, verander naar de gewenste.

Stap 4

Als er verbinding is, maar internet werkt niet, dan kun je 611 bellen, waarna je een bericht krijgt met de mms- en internetinstellingen.

Stap 5

In het geval dat dit niet mogelijk is, kunt u persoonlijk contact opnemen met het kantoor, zij zullen u de reden van het gebrek aan communicatie vertellen.

Stap 6

Als u niet naar kantoor wilt, gaat u naar de officiële website van de operator, hoogstwaarschijnlijk zal er informatie over de storing zijn.

Stap 7

Operators laten altijd hun contacten achter (mail, telefoonnummers). U kunt ze schrijven of bellen om persoonlijk te informeren naar problemen.

Stap 8

Het kan ook zijn dat het punt niet in verbindingsstoringen ligt, maar in het uitvallen van je telefoon, of beter gezegd het geheugenkaartslot. Om dit te controleren, plaatst u de simkaart in een andere telefoon, werkt alles goed, neem dan contact op met de reparatieservice.

Stap 9

Deze tips zijn geschikt voor alle bestaande operators, van bekend tot regionaal. Het enige verschil zit in contacten en verkorte nummers voor internet- en communicatie-instellingen.

Aanbevolen: