Hoe U De Bas Op Uw Computer Kunt Versterken

Inhoudsopgave:

Hoe U De Bas Op Uw Computer Kunt Versterken
Hoe U De Bas Op Uw Computer Kunt Versterken

Video: Hoe U De Bas Op Uw Computer Kunt Versterken

Video: Hoe U De Bas Op Uw Computer Kunt Versterken
Video: How to Format computer and laptop | Window 7 , 8, 10 Format ? Computer format kaise kare in hindi 2024, April
Anonim

Om echt luid naar muziek te luisteren, kopen veel mensen hoogwaardige meerkanaals geluidssystemen met een aparte subwoofer. Als u echter op maximaal volume naar muziek luistert, kunnen lage frequenties verloren gaan in het algehele volume van de track. Om dit onaangename kleine ding te repareren, moet je de bas op je computer verhogen. Dit kan op een van de drie hieronder beschreven manieren.

Hoe u de bas op uw computer kunt versterken
Hoe u de bas op uw computer kunt versterken

instructies:

Stap 1

Gebruik de equalizerinstellingen van uw speler om de bas op uw computer te versterken. In dit geval moet u de lage frequenties zo hoog instellen als u nodig hebt en vervolgens het niveau testen door de muziek via de subwoofer aan te zetten. U kunt ook presets gebruiken die de equalizer van de speler automatisch programmeren op een specifiek basniveau.

Stap 2

De tweede manier waarop u het basniveau op uw computer kunt wijzigen, is door speciale programma's te downloaden die de frequenties op uw computer verhogen. Nadat u dergelijke programma's hebt geïnstalleerd, moet u mogelijk uw computer opnieuw opstarten. Zet na het inschakelen de preset die voor het basniveau zorgt dat je nodig hebt.

Stap 3

De derde optie is om het basniveau van de track zelf te wijzigen. Hiervoor hebben we een muziekeditor nodig. Bij voorkeur Adobe Audition, deze editor biedt een proefperiode van dertig dagen. Laad de track, selecteer vervolgens de hele audiotrack en ga naar het grafische equalizermenu. Pas het aan volgens het geluidsniveau dat je nodig hebt en sla het nummer op je computer op.

Aanbevolen: