Hoe U Uw Mobiele Signaal Kunt Versterken?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiele Signaal Kunt Versterken?
Hoe U Uw Mobiele Signaal Kunt Versterken?

Video: Hoe U Uw Mobiele Signaal Kunt Versterken?

Video: Hoe U Uw Mobiele Signaal Kunt Versterken?
Video: Signaalversterker voor mobiele telefoons is eenvoudig en gemakkelijk zelf te maken {2G_3G_4G} 2024, Maart
Anonim

De vooruitgang in de technologie van mobiele telefoons staat niet stil. Er zijn nieuwe standaarden voor mobiele communicatie verschenen: verouderde GPRS, EDGE, nieuwe 3G, 4G is al onderweg. Maar helaas voelen alleen inwoners van megalopolissen de nieuwe technologieën volledig.

Hoe u uw mobiele signaal kunt versterken?
Hoe u uw mobiele signaal kunt versterken?

instructies:

Stap 1

In een grote stad zijn er veel obstakels voor een goede ontvangst van mobiele signalen. Dit zijn ondergrondse gangen, hoogbouw, metro, het signaal neemt af, zelfs in bussen en auto's.

Er zijn verschillende manieren om het signaal te versterken en een consistente ontvangst te bereiken.

Als je een beetje signaalversterking nodig hebt, koop dan een antenneversterker. Het kan met elk soort mobiel apparaat worden gebruikt. De versterker is klein van formaat (ongeveer 25 * 35 mm en 0,3 mm dik) en wordt onder de batterij van de mobiele telefoon geïnstalleerd door deze eenvoudig op het achterpaneel te lijmen.

Antenneversterker herverdeelt elektromagnetische energie en verhoogt het vermogen van het verzonden signaal.

Kosten - vanaf 1000 roebel.

Stap 2

Installeer een gsm-repeater om het signaal in een kantoor, appartement of kelder te versterken. Het is een bidirectionele antenneversterker. Buiten het gebouw is een repeater geplaatst. Het werkingsprincipe verschilt niet van gewone antennes, eerst wordt het signaal ontvangen, vervolgens wordt het versterkt en wordt het signaal direct naar de mobiele telefoon verzonden.

De repeater werkt in de 900 of 1800 MHz banden en ondersteunt ook Damps, CDMA450, CDMA800 frequenties. In het dekkingsgebied van een eenvoudige repeater bereikt het aantal gelijktijdige oproepen 12. Als we het hebben over dure complexe systemen, stijgt de lat voor gelijktijdige oproepen tot 100-150.

De kosten van een hoogwaardige gsm-repeater bedragen ongeveer 20 duizend roebel.

Stap 3

Als de signaalversterking van de gsm-repeater niet genoeg voor je is, installeer dan een booster.

De booster is een gsm-standaard signaalversterker, het werkingsprincipe verschilt praktisch niet van de repeater. Het enige verschil is dat de booster een signaal naar slechts één telefoon stuurt. De maximale versterking van het cellulaire signaal kan worden bereikt door de booster aan te sluiten met een gsm-draad ("via de antenne-adapter"). De voordelen van de booster zijn ook de aanwezigheid van een ruisonderdrukkingsfilter en een lange signaalontvangstafstand (minimaal 30-35 km tot de "toren").

De kosten van de booster zijn vanaf 10.000 roebel.

Aanbevolen: