Een Tv Gebruiken In Plaats Van Een Monitor

Inhoudsopgave:

Een Tv Gebruiken In Plaats Van Een Monitor
Een Tv Gebruiken In Plaats Van Een Monitor

Video: Een Tv Gebruiken In Plaats Van Een Monitor

Video: Een Tv Gebruiken In Plaats Van Een Monitor
Video: Using a 4K OLED TV as a Monitor | 6 Months Later 2024, April
Anonim

Steeds vaker vind je films of andere videoclips van hoge kwaliteit. De meeste lcd- en plasma-tv's ondersteunen FullHD. Het is niet verwonderlijk dat echte kenners van beelden van hoge kwaliteit hun favoriete films niet op een computerscherm willen bekijken. Ze verbinden de tv met de pc.

Een tv gebruiken in plaats van een monitor
Een tv gebruiken in plaats van een monitor

Het is nodig

  • videokabel
  • adapter

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u deze tv kunt gebruiken in plaats van een monitor. Controleer op specifieke kabelpoorten die videosignalen vervoeren. Er zijn twee soorten kanalen: digitaal en analoog. Digitale formaten omvatten HDMI- en DVI-poorten. Dit betekent dat als je een van deze connectoren op je pc en tv hebt, je je apparaten kunt aansluiten met een DVI-HDMI-kabel en adapter. Analoge formaten zijn onder andere VGA, S-Video en 5-link componentkabel. De computer heeft mogelijk alleen VGA- of S-Video-poorten.

Stap 2

Schaf de benodigde kabel en adapter aan (indien nodig). Zet uw computer aan en zorg ervoor dat het besturingssysteem volledig is geladen. Sluit de tv aan op de videokaart van de computer met behulp van een vooraf voorbereide kabel.

Stap 3

Wanneer u meerdere monitoren of tv's op een computer aansluit, zijn er twee opties om het signaal tussen hen te verdelen. U kunt hetzelfde beeld op beide schermen weergeven, of u kunt schermen combineren, waardoor het bureaubladgebied groter wordt. Open weergave-eigenschappen en ga naar het tabblad "Opties". Selecteer, afhankelijk van uw beslissing, Schermuitbreiding of Spiegelen.

Aanbevolen: