Hoe Een Bestand Over Te Zetten Via Bluetooth Op De IPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Over Te Zetten Via Bluetooth Op De IPhone
Hoe Een Bestand Over Te Zetten Via Bluetooth Op De IPhone

Video: Hoe Een Bestand Over Te Zetten Via Bluetooth Op De IPhone

Video: Hoe Een Bestand Over Te Zetten Via Bluetooth Op De IPhone
Video: How to send files via bluetooth on iPhone 2024, April
Anonim

Bluetooth is een technologie waarmee u via radiogolven gratis verschillende bestanden kunt verzenden of ontvangen. Deze optie is ook beschikbaar in de standaard iPhone-telefoons. Het enige nadeel van deze technologie is het bereik, dat beperkt is tot tien meter.

Hoe een bestand over te zetten via bluetooth op de iPhone
Hoe een bestand over te zetten via bluetooth op de iPhone

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu van je mobiele telefoon. Open de applicatie die het bestand bevat. Als het bijvoorbeeld een foto is - "Foto", als een audiobestand - "Muziek", enz.

Stap 2

Vouw het bestand uit door het scherm met uw vinger of stylus aan te raken. Klik nogmaals op de afbeelding. De parameter "Functies" verschijnt in de rechter benedenhoek - klik erop. Selecteer in de lijst die wordt geopend "Verzenden" en "Via Bluetooth".

Stap 3

U ziet een lijst met eerder gekoppelde apparaten. In de regel wordt de naam van de telefoon aangegeven of gewoon het model, bijvoorbeeld NocC6. Als u de gewenste ontvanger niet hebt gevonden, klikt u op "Zoeken". Het systeem begint automatisch te zoeken naar alle actieve apparaten binnen een straal van 10 meter. Zoek de gewenste ontvanger en klik op "Verzenden".

Stap 4

Daarna wordt er een bevestigingsverzoek naar de telefoon van de ontvanger gestuurd om de gegevens te accepteren. Soms moet u een wachtwoord invoeren; het moet overeenkomen met de numerieke code die de afzender eerder heeft ingevoerd (standaard is dit 0000).

Stap 5

Als u meerdere bestanden tegelijk wilt overzetten, markeer ze dan. Open hiervoor de media, ga naar een map, bijvoorbeeld "Foto's". Onder aan het scherm ziet u een regel met een afbeelding met een vinkje - klik erop. Tik vervolgens op de afbeelding en selecteer de gewenste bestanden (ze worden gemarkeerd met een vinkje).

Stap 6

Klik op "Functies", klik op "Verzenden" en "Via Bluetooth". Selecteer een ontvanger en verzend.

Stap 7

Nadat de bestanden zijn overgedragen, schakelt u Bluetooth uit, omdat het batterijverbruik sneller is wanneer de optie actief is. U beschermt uw telefoon ook tegen oplichters die virussen via Bluetooth verzenden.

Aanbevolen: