Hoe Megafon TV Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Megafon TV Uit Te Schakelen
Hoe Megafon TV Uit Te Schakelen

Video: Hoe Megafon TV Uit Te Schakelen

Video: Hoe Megafon TV Uit Te Schakelen
Video: Обзор на приложение Мегафон ТВ и его недостатки. Обман везде!!! 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon is tegenwoordig meer dan alleen een communicatiemiddel. Hiermee kunt u: afbeeldingen, video's, audio overbrengen, bestanden downloaden en uploaden naar internet, de locatie van uw geliefde bepalen (op voorwaarde dat hij in eerste instantie zijn toestemming heeft gegeven) en nog veel meer. En met de videoportalservice, of "mobiele tv" van de mobiele operator Megafon, kun je nu zelfs tv-programma's bekijken.

Hoe Megafon TV uit te schakelen
Hoe Megafon TV uit te schakelen

instructies:

Stap 1

De videoportalservice omvat het kijken naar televisiezenders op een mobiele telefoon. Met zijn hulp is het mogelijk om toegang te krijgen tot televisie-entertainment, kinderprogramma's, films, muziekzenders, enz., en dit zonder een tv of computer. Wanneer u verbinding maakt, wordt het abonnementsbedrag dagelijks afgeschreven voor een bedrag van 5 tot 17 roebel. Voor sommigen is deze service een uitkomst waarmee je overal tv kunt kijken in uitstekende kwaliteit. Bovendien levert de operator tot 150 zenders en seriepakketten in uitstekende kwaliteit in het kader van deze dienst. Maar er zijn er die het niet voor niets nodig hebben. In dit geval is het beter om deze uit te zetten zodat er niet elke dag wordt afgeschreven voor een onnodige service.

Stap 2

Als u deze service hebt geactiveerd en uw telefoon niet over de juiste instellingen beschikt, of als u de service niet leuk vindt, kunt u deze uitschakelen door de 24-uurs klantenservice te bellen. Kies een van de nummers: 0500, 88005500500 of +79261110500. Maak uw paspoort klaar voordat u belt. De telefoniste aan de lijn moet ervoor zorgen dat het de gebruiker is die de dienst wil uitschakelen, en niet de aanvaller. Meestal wordt om uw mobiele telefoonnummer en informatie over de eigenaar gevraagd. Als de simkaart niet op u is geregistreerd, vraag dan om het servicecentrum van de eigenaar te bellen of, in extreme gevallen, hem om paspoortgegevens te vragen voor een onafhankelijk gesprek. Maar houd er rekening mee dat als het niet de eigenaar is die belt, de adviseur kan weigeren om Megafon TV uit te schakelen. Als de consultant u heeft kunnen identificeren, kan hij de service zelf uitschakelen of u in de vorm van sms een algoritme met acties sturen om uit te schakelen. Het belangrijkste nadeel van deze methode is het mogelijk lang wachten op de reactie van de operator. Soms kunnen de communicatielijnen van het servicecentrum overbelast raken en kan het wachten worden vertraagd.

Stap 3

U kunt naar het dichtstbijzijnde servicecentrum of het officiële Megafon-verkoopkantoor gaan. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen. Neem contact op met uw adviseur en vraag hem om de Megafon TV-service op uw apparaat uit te schakelen. In reactie daarop zal de consulent u vragen om hem uw paspoort te verstrekken ter bevestiging van uw identiteit. Via een speciaal programma dat op werkcomputers in het Megafon-netwerk is geïnstalleerd, kan de beheerder alle services uitschakelen die u niet nodig heeft. Inclusief Megafon-tv. Binnen enkele seconden ontvang je een sms-melding over de ontkoppeling. Daarnaast kunt u het werk van de adviseur evalueren door als reactie een sms te sturen met een nummer van 1 tot 5. Wees dus niet bang dat de beheerder onvriendelijk is of u niet zal helpen om de verbinding te verbreken. Als dit plotseling gebeurt, dan kun je hem 1 zetten. Naar de Megafon communicatiesalon komen is de beste manier om de verbinding te verbreken, als je niet weet welk pakket op je telefoon is aangesloten (verbreken via sms is afhankelijk van het type pakket). Als u om wat voor reden dan ook uw paspoort niet aan de consulent kunt geven, geef hem dan een ander document dat uw identiteit kan bevestigen.

Stap 4

Het is mogelijk om mobiele tv te weigeren via sms. Maar hiervoor is het noodzakelijk om de naam te kennen van het pakket dat is aangesloten. Heb je bijvoorbeeld een "Basispakket", dan moet je een sms sturen naar nummer 5060 met de tekst "stop1". Als reactie hierop zou informatie over de ontkoppeling van de service moeten komen. Als je het "Pakket 18+" had aangesloten, moet je een sms-bericht naar hetzelfde nummer sturen met de tekst "stop2". Als u de verkeerde tekst verzendt, zal de verbinding niet worden verbroken en ontvangt u als reactie een melding over de fout met de verbinding met de service. U hoeft geen spaties in de tekst van het bericht te plaatsen.

Stap 5

De snelste manier om de Megafon TV-service uit te schakelen, is door een specifiek verzoek voor een bepaalde service te verzenden, een USSD-opdracht genoemd. Om het Megafon TV-basispakket uit te schakelen, kiest u de volgende code op uw telefoon in het belvenster: * 506 # 0 # 1 # en drukt u op de belknop. Gebruik voor het pakket "Pakket 18+" een ander commando: * 506 # 0 # 2 #.

Stap 6

Als u al toegang hebt tot het Service Guide-systeem, kunt u met zijn hulp verschillende services loskoppelen en verbinden, waaronder het videoportaal. Toegang tot deze service is op verschillende manieren mogelijk: web, USSD, via mobiele telefoonapplicaties, evenals op het sociale netwerk Vkontakte.

Stap 7

Als je de mogelijkheid hebt om online te gaan, dan kun je Megafon TV uitschakelen via een speciaal portaal. Ga naar de website https://ip.megafonpro.ru/cat/mediamix. Dit is de officiële website van Megafon TV. Vul dan je persoonlijke account in. Als u zich nog niet eerder op deze site heeft geregistreerd, registreer u dan nu. U hoeft alleen uw telefoonnummer in te voeren en als reactie ontvangt u een sms met een code, die moet worden ingevoerd in het speciaal daarvoor bestemde veld. Nadat u het persoonlijke account van de service hebt ingevoerd, zoekt u de knop "Service uitschakelen" en klikt u erop. Selecteer vervolgens het item "Abonneren op het videoportaal" en klik opnieuw. Met deze acties wordt Megafon TV op uw apparaat uitgeschakeld.

Stap 8

Een vergelijkbare manier om het Megafon TV-pakket uit te schakelen is door het uit te schakelen via de website https://megafon.tv/. U dient eerst in te loggen op het portaal. Daarna kunt u op elk moment uw diensten beheren en het onnodige pakket deactiveren. De service werkt op alle apparaten, ook op smart-tv's.

Stap 9

Ga naar www.megafon.ru via je persoonlijke account. Houd er rekening mee dat u moet invoeren met een telefoon met een Megafon-simkaart, anders is uw persoonlijke account niet beschikbaar. Zoek de "Video Portal"-service en verbreek de verbinding volgens de aanwijzingen van het systeem.

Aanbevolen: