Hoe Maak Je Een Mini Automatische Telefooncentrale?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mini Automatische Telefooncentrale?
Hoe Maak Je Een Mini Automatische Telefooncentrale?

Video: Hoe Maak Je Een Mini Automatische Telefooncentrale?

Video: Hoe Maak Je Een Mini Automatische Telefooncentrale?
Video: ✔ Minecraft: Hoe maak je een automatisch vervoersysteem voor voorwerpen 2024, Mei
Anonim

De installatie van een automatische mini-telefooncentrale in de onderneming maakt het mogelijk om de acties van alle werknemers te coördineren door middel van gemakkelijke en snelle communicatie. Tegelijkertijd kunnen klanten en zakenpartners direct contact opnemen met de gewenste manager en niet wachten op een lange overstap. De aanwezigheid van een dergelijk apparaat in een organisatie spreekt van zijn zakelijke activiteit en succesvolle activiteit.

Hoe maak je een mini automatische telefooncentrale?
Hoe maak je een mini automatische telefooncentrale?

instructies:

Stap 1

Begin met het doen van ontwerpwerk. Ze moeten alle nodige metingen bevatten voor de installatie van een mini-automatische telefooncentrale. Tegelijkertijd wordt rekening gehouden met de behoeften van het bedrijf en wordt gekeken naar de mogelijkheden voor het leggen van kabels. Stel de taakomschrijving op, waarin rekening wordt gehouden met deze gegevens. Maak een lijst van de benodigde gereedschappen en materialen voor het installeren van een mini-PBX.

Stap 2

Onthoud dat als u de kabel wilt leggen en het uiterlijk van het interieur niet wilt beschadigen, u speciale decoratieve dozen moet kopen. Er zijn ook draadloze mini-PBX's, die veel handiger en betrouwbaarder zijn, omdat minder factoren de kwaliteit van het werk beïnvloeden. Dergelijke apparaten zijn echter iets duurder. Overweeg deze optie en bereken het economische voordeel van dergelijke kosten.

Stap 3

Leg kabels voor PBX, installeer en sluit telefoonstopcontacten aan, bepaal plaatsen voor andere apparatuur. Zorg dat alles overzichtelijk en toegankelijk genoeg is. Deze werkzaamheden moeten met grotere nauwkeurigheid en precisie worden uitgevoerd, omdat een doorgaande kabel, een achterblijvend stopcontact of slecht contact kan leiden tot ruis in de telefoonhoorn en de kwaliteit van de communicatie kan verminderen. Het is daarom raadzaam om deze zaak aan professionals toe te vertrouwen.

Stap 4

Zet een mini-PBX op. Begin met het instellen van vaste abonneeapparatuur, waarbij u ervoor moet zorgen dat u een optie zoals "Auto attendant" inschakelt. Het vermijdt de noodzaak om een aparte persoon in te huren om telefoongesprekken te vertalen. Het programma zal automatisch binnenkomende signalen ontvangen en deze doorsturen naar de juiste extensie.

Stap 5

Instrueer alle werknemers van de onderneming over de werkingsprincipes van mini-automatische telefooncentrales. Hiermee kunt u in de toekomst verschillende problemen voorkomen die verband houden met onjuist gebruik van apparatuurfuncties.

Aanbevolen: