Een Fax Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Fax Kiezen
Een Fax Kiezen

Video: Een Fax Kiezen

Video: Een Fax Kiezen
Video: Focus kiezen 2024, April
Anonim

Een fax is een kantoormachine waarmee afbeeldingen kunnen worden verzonden met behulp van elektrische signalen. Fax wordt zowel op kantoor, bij het werken met een groot aantal papieren documenten als thuis gebruikt. Een alternatief voor faxen is elektronische verzending van gescande documenten. Bij het kiezen van een faxapparaat zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden.

Een fax kiezen
Een fax kiezen

instructies:

Stap 1

Een van de belangrijkste criteria voor het kiezen van een fax is de afdrukkwaliteit.

Bij gebruik van fax voor zakelijke doeleinden (bijvoorbeeld het verzenden van documenten), moet u de voorkeur geven aan faxen die zijn uitgerust met inkjetprinters. De fax die op kantoor is geïnstalleerd, wordt heel vaak gebruikt, het afdrukken zelf vereist in de regel geen speciale kwaliteit.

Als u afbeeldingen van hoge kwaliteit, zoals foto's, moet overbrengen, kunt u het beste op faxen met een laserprinter letten.

Stap 2

In de regel is een fax geen eenvoudig apparaat voor het verzenden van afbeeldingen, zoals een telefoon, het is uitgerust met gerelateerde mogelijkheden. Een fax kan een antwoordapparaat, telefoonboek, automatisch opnieuw kiezen, enz. hebben. en gebruikt als telefoon.

Stap 3

Een belangrijk criterium bij het kiezen van een fax is de afdruksnelheid, deze hangt af van de printer waarmee deze is uitgerust. Als tijd van essentieel belang is, dan is faxen met een laserprinter uw keuze. Faxen met inkjetprinters hebben een lagere afdruksnelheid.

Stap 4

Sommige faxen hebben een ingebouwd geheugen. Ze besparen papier wanneer u niet alle inkomende faxen hoeft af te drukken, dus hoe meer geheugen, hoe beter.

Aanbevolen: