Hoe Maak Je Een Telefoonhoorn?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Telefoonhoorn?
Hoe Maak Je Een Telefoonhoorn?

Video: Hoe Maak Je Een Telefoonhoorn?

Video: Hoe Maak Je Een Telefoonhoorn?
Video: Hoe maak je een 'Hoorn des Overvloeds'? | Bake Off Masterclass 2024, April
Anonim

Sommige bedrade telefoonhoorns zijn verwijderbaar. Als dit apparaat verloren gaat, haast u dan niet om het hele apparaat te vervangen. Je kunt ook zelf een tube voor hem maken.

Hoe maak je een telefoonhoorn?
Hoe maak je een telefoonhoorn?

instructies:

Stap 1

Het snoer dat de handset met de telefoon zelf verbindt, maakt gebruik van 4P4C-connectoren (soms worden ze niet helemaal correct RJ-9 genoemd). Het verschilt van de 6P4C-type connector (officieel RJ-11 genoemd), die wordt gebruikt in snoeren om een telefoon op een stopcontact aan te sluiten, het verschilt in een kleinere breedte. Dit komt door het feit dat de buisconnector het aantal contacten heeft teruggebracht van zes naar vier vanwege de afwijzing van de twee laterale, die toch niet worden gebruikt. Neem twee van deze connectoren en verbind hun gelijknamige pinnen met een gedraaide vieraderige kabel van de gewenste lengte. Gebruik eventueel een kant en klare kabel.

Stap 2

Pak de koffer uit de kapotte buis. Zorg ervoor dat het de juiste vorm heeft om op de houder van uw bestaande telefoon te passen. Installeer een RJ-9-aansluiting aan de microfoonzijde. Verbind dit stopcontact met het snoer met het op de lijn aan te sluiten telefoontoestel. Neem een kleine luidspreker met een impedantie van ongeveer 30 Ohm (als de luidspreker van de donorbuis niet bewaard is, haal hem dan van de koptelefoon - het geluid zal iets slechter zijn) en probeer voorzichtig, zonder live delen aan te raken, om verbinding te maken het naar verschillende combinaties van contacten van dit stopcontact. Zoek de twee pinnen waar u een pieptoon uit de luidspreker hoort wanneer deze is aangesloten, en laat deze ermee verbonden. Nadat u het apparaat van de lijn hebt losgekoppeld, bevestigt u de verbindingen door te solderen en isoleert u vervolgens.

Stap 3

Sluit de electretmicrofoon aan op de overige twee contacten. Sluit de machine weer aan op de lijn en de handset weer op de machine. Probeer in de microfoon te blazen - u zou een gesis in de luidspreker moeten horen. Als dit niet het geval is, koppelt u het apparaat los van de lijn, keert u de polariteit van de microfoonaansluiting om, sluit u het opnieuw aan en controleert u het.

Stap 4

Nadat u de telefoon weer heeft uitgeschakeld, plaatst u de microfoon en luidspreker in de daarvoor bestemde compartimenten van de handset en sluit u de behuizing, nadat u ervoor heeft gezorgd dat de geleiders nergens bekneld raken. Schakel het apparaat in, plaats de ontvanger erop - het moet met zijn gewicht op de hendel drukken. Als blijkt dat het te licht is, verzwaar het dan door een speciale verzwaarde stalen plaat van de oude pijp in de koffer te plaatsen. Zet het goed vast zodat het niet beweegt en kortsluiting veroorzaakt.

Aanbevolen: