Een Router Verbinden Met Akado

Inhoudsopgave:

Een Router Verbinden Met Akado
Een Router Verbinden Met Akado

Video: Een Router Verbinden Met Akado

Video: Een Router Verbinden Met Akado
Video: ХауТу: Как Настроить Wi-Fi роутер самому 2024, April
Anonim

Er zijn twee mogelijkheden om een wifi-router aan te sluiten op het Akado-internet. U kunt een DSL-router gebruiken of een LAN-router aansluiten op een reeds geïnstalleerde DSL-modem. Richt je aandacht op de tweede optie.

Een router verbinden met Akado
Een router verbinden met Akado

Het is nodig

netwerk kabel

instructies:

Stap 1

Als u al een geconfigureerde DSL-modem heeft waarmee uw computer toegang heeft tot internet, koppel dan de netwerkkabel los van deze computer. Sluit hem aan op de WAN-poort van de aangeschafte wifi-router. Gebruik een tweede netwerkkabel om uw desktopcomputer aan te sluiten op een willekeurige LAN-connector op uw router.

Stap 2

Start een internetbrowser en open de webinterface van de Wi-Fi-routerinstellingen. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die nodig zijn om toegang te krijgen tot de instellingen. Open nu het WAN-menu. Selecteer de DynamicIP-functie. Zoek het veld "MAC-adres" en voer het fysieke adres in van de netwerkkaart van de computer van waaruit u de router configureert. Klik op de CloneMACAddress-knop. Zorg ervoor dat de DNS-adresvelden zijn gevuld met 0.0.0.0.

Stap 3

Klik op de knop Toepassen om de ingevoerde instellingen op te slaan. Ga nu naar het menu Draadloos. Activeer het draadloze toegangspunt. Kies het type beveiliging dat bij u past. Voer het wachtwoord in dat nodig is om verbinding te maken met het draadloze netwerk. Schakel de Firewall-functie uit door de parameter Uitschakelen ernaast in te stellen. Bij het werken met het Akado-netwerk zal het alleen interfereren.

Stap 4

Sla nu alle instellingen van de router op en start deze opnieuw op. Log opnieuw in op de webinterface van de netwerkapparatuur. Open het Statusmenu. Zorg ervoor dat de waarde van het veld "MAC-adres" overeenkomt met de eerder ingestelde waarde van het fysieke adres van de netwerkkaart van uw pc. Controleer het veld IP-adres. Als de waarde op dit moment 0.0.0.0 is, druk dan achtereenvolgens op de knoppen DHCP Release en DHCP Renew. In Russische firmwareversies kunnen ze "DHCP Renew" worden genoemd.

Stap 5

Verbind nu uw laptop met de gemaakte draadloze hotspot. Open de instellingen van uw draadloze netwerkadapter. Selecteer het internetprotocol TCP / IP. Vink de vakjes aan naast Automatisch een IP-adres verkrijgen en DNS-serveradres automatisch verkrijgen. Sla de instellingen op.

Aanbevolen: