Een DECT-telefoon Kiezen

Inhoudsopgave:

Een DECT-telefoon Kiezen
Een DECT-telefoon Kiezen

Video: Een DECT-telefoon Kiezen

Video: Een DECT-telefoon Kiezen
Video: Profoon Care Big Button DECT Telefoon PDX 2708 serie 2024, Mei
Anonim

Apparaten op basis van DECT-technologie zijn de vaste telefoons thuis en op kantoor gaan vervangen. Hun onderscheidende kenmerk is het gebruik van een draadloos radiosignaal dat door de handset in een beperkt gebied wordt ontvangen. Dit signaal is meestal voldoende voor gesprekken in het hele appartement of kantoor.

Een DECT-telefoon kiezen
Een DECT-telefoon kiezen

instructies:

Stap 1

De keuze van een apparaat moet gebaseerd zijn op het budget, de verwachte functionaliteit, doelen en gebruiksvoorwaarden. Elk model is zeer geschikt voor thuis, te beginnen met de laagste prijscategorie (tot 2000 roebel) en hoger. Als u vaak telefoneert of het apparaat op uw kantoor wilt installeren, is het beter om aandacht te besteden aan modellen met een gemiddelde (tot 3000 roebel) en hoge (van 3000 roebel en meer) kosten.

Stap 2

De communicatiekwaliteit kan op een hoog niveau zijn, niet alleen op dure handsets, maar ook op budgettoestellen. Vraag de verkoper op het moment van aankoop om de telefoon met het netwerk te verbinden en probeer vervolgens een testoproep te doen om de kwaliteit van de ontvangst te bepalen. Tijdens het gesprek mag geen echo of vreemd geluid worden gehoord.

Stap 3

Ontdek de capaciteit van het adresboek van de machine als u een groot aantal nummers in het geheugen wilt opslaan. Een belangrijke parameter is de batterijduur en gesprekstijd zonder opladen. Een telefoon met een zwakke batterij zal vaak op de basis moeten blijven staan.

Stap 4

De meeste apparaten zijn bovendien uitgerust met een antwoordapparaat, maar dit vergroot de grootte van het basisstation zelf. Alle gegevens van bellers die niet hebben gebeld, worden rechtstreeks in het geheugen van de telefoon opgeslagen en daarom moet u op het aantal opgeslagen berichten letten.

Stap 5

De nummeridentificatiefunctie is ook aanwezig in de meeste apparaten. Er zijn twee manieren waarop het werkt: nummerherkenning en nummerherkenning. Het verschil ligt in de manier waarop deze functie is geïmplementeerd - de standaard beller-ID bepaalt het nummer direct tijdens het gesprek, terwijl de beller-ID u in staat stelt het nummer zelfs vóór de verbinding te achterhalen.

Stap 6

Let op de beschikbaarheid van extra functies. Zo zijn duurdere modellen uitgerust met een kleurendisplay. Als u echter een apparaat voor op kantoor koopt, heeft u nauwelijks de mogelijkheid nodig om het bureaubladthema of kleurenschema te wijzigen. De aanwezigheid van een digitale camera, de mogelijkheid om verbinding te maken met een computer om beltonen te downloaden of contacten te synchroniseren, MMS-ondersteuning, het kopiëren van nummers van de simkaart van een mobiele telefoon - dit zijn allemaal leuke bonussen, maar een apparaat met dergelijke functionaliteit zal behoorlijk duur zijn.

Aanbevolen: