Hoe Maak Je IP-telefonie

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je IP-telefonie
Hoe Maak Je IP-telefonie

Video: Hoe Maak Je IP-telefonie

Video: Hoe Maak Je IP-telefonie
Video: Setup voip server : How to setup a voip phone system | Setup Asterisk with UBUNTU & AWS | SIP Server 2024, Mei
Anonim

IP-telefonie als mogelijkheid om veel goedkoper te bellen naar interlokale en internationale richtingen wordt steeds populairder. Misschien wel de meest populaire vorm van dit soort communicatie is Skype. Maar Skype wordt vooral gebruikt als een individuele vorm van communicatie en daarnaast is er de mogelijkheid om IP-telefonie op kantoor tot stand te brengen.

Hoe maak je IP-telefonie
Hoe maak je IP-telefonie

Het is nodig

  • - speciale service;
  • - spraakadapter;
  • - kantoor programmeerbare automatische telefooncentrale.

instructies:

Stap 1

Met IP-telefonie kunt u aanzienlijk besparen op interlokale / internationale communicatie. Deze factor is zowel voor individuele ondernemers als voor grotere bedrijven en corporaties van groot belang. En hier speelt niet alleen de economie een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheid tot gebruiksgemak en gecentraliseerd beheer. Als een medewerker geen tijd heeft om lastige instructies te bestuderen of complexe manipulaties uit te voeren om een eenvoudige oproep te doen, zal hij hoogstwaarschijnlijk geen IP-telefonie gebruiken, maar gewoon de vaste telefoon pakken en het abonneenummer zoals gewoonlijk bellen. En u betaalt de rekening voor het gesprek tegen het volle tarief.

Stap 2

Selecteer een IP-telefonieprovider. Nu worden diensten van dit type communicatie in elke regio geleverd door een groot aantal organisaties. Een dergelijke organisatie is bijvoorbeeld de dienst VoipDiscount. Ga naar de website www.vipdiscount.com en registreer een account. U krijgt uw login en wachtwoord toegestuurd om het systeem te betreden - schrijf ze op en bewaar ze op een geheime plaats, u zult ze nog steeds nodig hebben. Met één account onderhandel je tegelijkertijd op zeven lijnen, omdat je een kantoornetwerk aansluit en een multichannel-verbinding nodig hebt. Bovendien krijgt u één factuur omdat u gecentraliseerd financieel beheer nodig heeft

Stap 3

Koop een adapter. Als uw kantoor een programmeerbare kantoor-PBX heeft, die toegang biedt tot een telefonisch internetkanaal, kunt u IP-telefonie configureren zodat u deze kunt gebruiken vanaf een gewone vaste telefoon. Hiervoor worden speciale apparaten VoIP-adapters gebruikt - waaronder veel eenvoudige en goedkope modellen.

Stap 4

Configureer de adapter met een internetkabel. Dit is eenvoudig te doen door uw netwerk op te geven, evenals de login en het wachtwoord verkregen op de VoipDiscount-website. IP-telefonie is aangesloten.

Aanbevolen: