Hoe De Afdruksnelheid Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Afdruksnelheid Te Verhogen?
Hoe De Afdruksnelheid Te Verhogen?

Video: Hoe De Afdruksnelheid Te Verhogen?

Video: Hoe De Afdruksnelheid Te Verhogen?
Video: Epson Printer Increase Printing Speed 2024, April
Anonim

De snelste typesnelheid op het toetsenbord is voor mensen die alle tien de vingers gebruiken en niet naar het toetsenbord kijken. heb er gewoon geen tijd voor. Deze mensen zijn geen nerds of machinisten, ze hebben gewoon veel praktijkervaring. Iedereen kan desgewenst een hoge printsnelheid halen.

Hoe de afdruksnelheid te verhogen?
Hoe de afdruksnelheid te verhogen?

instructies:

Stap 1

Elk programma, de zogenaamde toetsenbordsimulator, helpt je om met alle tien de vingers te leren typen, ongeacht het toetsenbord. De meest voorkomende zijn Keyboard Solo en Typing reflex. Alleen "Solo" moet worden gekocht en Typing reflex kan helemaal gratis worden gedownload. En dat laatste zal eenvoudiger zijn, zonder ingewikkelde, ingewikkelde teksten, zonder onnodige aanhalingstekens, die in principe niet nodig zijn om de typsnelheid te verhogen. Om daadwerkelijk resultaat te boeken, moet u het programma niet alleen kopen of downloaden, maar ook regelmatig sporten. Dit is de enige manier om snel te leren typen.

Stap 2

Wanneer de eerste fase is voltooid, kunt u doorgaan naar de tweede. De verworven vaardigheid moet worden geconsolideerd. Dit kan door actief te communiceren in de aas, in chats, op de forums, of door een eigen dagboek te starten, waar je elke dag minimaal een pagina tekst kunt typen. Maar als je met elke snelheid in je dagboek kunt schrijven, dan zul je je in interactieve communicatie moeten aanpassen aan de gesprekspartner, wat leidt tot een toename van de typsnelheid. Hoewel in dit stadium snelheid niet zo belangrijk is. Het doel van deze fase is om u op uw gemak te laten voelen tijdens het typen, zodat dit proces gemakkelijk voor u is, zodat u het "op de machine" kunt doen.

Stap 3

Nu kunt u doorgaan met versnellen. Om te beginnen kan het training in korte teksten zijn, maar ook communicatie in aas, in online games, waar snel typen vereist is. In de toekomst kun je verder gaan met lange teksten, met overtypen. De typsnelheid neemt in de regel af bij cijfers, symbolen, complexe woorden, lange teksten. Om een constant hoge typesnelheid te hebben, moet je eerst deze complexe elementen uitwerken en geleidelijk meer en meer karakters toevoegen aan de teksten die je typt. Als je te lui bent om je eigen teksten te bedenken, dan kun je het virtuele spel "Klavagonki" spelen. Je wilt altijd winnen, het beste resultaat hebben, dus dit spel is een uitstekende stimulator voor een hoge typesnelheid, en zonder fouten en typefouten.

Aanbevolen: