Een Gratis Fax Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Gratis Fax Verzenden
Een Gratis Fax Verzenden

Video: Een Gratis Fax Verzenden

Video: Een Gratis Fax Verzenden
Video: Send a Free Fax Using Your Google Gmail Account aFax.com 2024, April
Anonim

Bent u bijvoorbeeld thuis of op zakenreis en moet u dringend een gratis fax versturen, dan is dit heel eenvoudig te doen. U besteedt slechts 2 minuten om online een fax te verzenden via het web zonder registratie en autorisatie naar een van de 65 landen van de wereld - Europa, de VS of Azië, incl. naar Rusland en Oekraïne.

Een gratis fax verzenden
Een gratis fax verzenden

Het is nodig

Een computer. Notitieboekje. Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Ga naar een willekeurige site, dat is nu genoeg op internet. U krijgt een sjabloon aangeboden waarin u de gegevens correct moet invullen. Controleer voor het invullen of het gewenste land van bestemming inderdaad in de lijst met ontvangende landen staat.

Stap 2

Vul alle verplichte velden van het meegeleverde sjabloon in: aan wie, van wie, telefoonnummer, contactpersoon, onderwerp van de brief en schrijf een bericht of voeg een document toe. Als de bijlage groot is, kunt u opmaak gebruiken. Let op de keuze van de faxcategorie waaruit u kunt kiezen: Urgent, Bel mij terug, Ter beoordeling, Persoonlijk en andere mogelijke meldingen.

Stap 3

Nadat u de door u ingevulde gegevens heeft gecontroleerd, voert u de pincode van vandaag in en klikt u op de knop "Stuur nu gratis fax". Direct na verzending kunt u de leveringsstatus controleren.

Aanbevolen: