Een Fax Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Fax Aansluiten
Een Fax Aansluiten

Video: Een Fax Aansluiten

Video: Een Fax Aansluiten
Video: Computer Basics : How to Hook Up a Fax Machine 2024, April
Anonim

Bij moderne laptops is altijd een faxmodem inbegrepen. De procedure voor het instellen van faxcommunicatie vanaf een laptop met Windows XP is eenvoudig en duidelijk voor elke gebruiker. Standaard is de faxservice niet geactiveerd. Om de installatie te voltooien, moet u enkele acties uitvoeren.

Een fax aansluiten
Een fax aansluiten

instructies:

Stap 1

Selecteer de map "Configuratiescherm", ga naar de regel "Programma's toevoegen of verwijderen". U ziet "Windows-componenten installeren" in het linkerdeelvenster. Selecteer deze optie.

Stap 2

U krijgt een lijst met Windows Component Wizards te zien. Installeer het pictogram Faxservice. U ontvangt een "Component Wizard"-instructie, lees deze aandachtig en volg de punten op.

Stap 3

Als de installatie een faxapparaat detecteert, wordt er een logische faxprinter gemaakt in de map Printers en faxapparaten. Dit betekent dat u vanuit elke toepassing die het afdrukken van documenten ondersteunt, een document naar deze printer kunt sturen. Het document wordt per fax verzonden.

Stap 4

Maak de instelling. Open de map Printers en faxapparaten. Klik nu met de linkermuisknop op de lijn met faxprinters. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer uit de opdrachten de knop Eigenschappen. Er worden vijf tabbladen voor u geopend.

Stap 5

Het tabblad "Algemeen" regelt de afdrukkwaliteit, parameters en oriëntatie van het afgedrukte vel. Het bevat ook de naam van de faxprinter. Het tabblad Toegang bevat instellingen voor toegang tot de faxprinter.

Stap 6

Bestel op het tabblad "Tracking" de weergave van de volgorde van het verzenden en ontvangen van faxen. Selecteer geluidsmelding voor oproepen en bestandsbewerkingen.

Stap 7

Klik op het tabblad Archieven en ontdek de locatie van de inkomende en uitgaande faxgegevens.

Stap 8

Zoek op het tabblad Apparaten uw faxapparaat in de lijst. Selecteer de regel "Eigenschappen". U krijgt een venster te zien met drie tabbladen: "Verzenden", "Ontvangen", "Reinigen".

Stap 9

Geef op het tabblad Opschonen de opties op voor het automatisch verwijderen van foutieve faxen.

Stap 10

Geef op het tabblad "Ontvangen" de code van de gebelde ontvanger op. Schakel het selectievakje "Oproepen naar handmatige positie beantwoorden" in. Zo regelt u zelf het antwoord op alle inkomende faxoproepen.

Stap 11

U kunt de schakelaar daarna op "Automatisch" zetten en een willekeurig aantal oproepen invoeren. Dus de fax zal de ontvanger automatisch opnemen na het ingestelde aantal belsignalen.

Aanbevolen: