De Printer Stoppen?

Inhoudsopgave:

De Printer Stoppen?
De Printer Stoppen?

Video: De Printer Stoppen?

Video: De Printer Stoppen?
Video: Как очистить очередь принтера / диспетчер очереди печати в Windows 7/8/10 2024, Mei
Anonim

Een per abuis verzonden om af te drukken document met een groot aantal pagina's kan problemen veroorzaken in de vorm van een lege cartridge of verspilde vellen. Er zijn verschillende opties om de printer te stoppen om het probleem dat u ondervindt op te lossen.

De printer stoppen?
De printer stoppen?

instructies:

Stap 1

De meest effectieve manier is om de printer uit te zetten. Als het een aan / uit-knop heeft, drukt u erop; als dat niet het geval is, haalt u het netsnoer uit het stopcontact. U kunt ook papier uit de printerlade verwijderen. Dit helpt ook om het afdrukken te stoppen. U kunt ook de printerkabel loskoppelen van de computer. Met al deze stappen kunt u het afdrukken onmiddellijk onderbreken, maar nadat u de printer weer hebt aangezet of het papier in de lade hebt teruggeplaatst, kan het zijn dat de printer doorgaat met afdrukken.

Stap 2

Om het afdrukproces volledig te stoppen, klikt u op het pictogram met een afbeelding van de printer op de taakbalk. Er wordt een dialoogvenster geopend met de documenten die zijn verzonden om af te drukken. Klik met de rechtermuisknop op het document met de status "Bezig met afdrukken" en selecteer de opdracht "Annuleren" in het contextmenu. Bevestig uw keuze door op de knop "Ja" te klikken. Het document wordt uit de afdrukwachtrij verwijderd.

Aanbevolen: