Explay Tornado-smartphone: Beoordeling En Specificaties

Explay Tornado-smartphone: Beoordeling En Specificaties
Explay Tornado-smartphone: Beoordeling En Specificaties

Video: Explay Tornado-smartphone: Beoordeling En Specificaties

Video: Explay Tornado-smartphone: Beoordeling En Specificaties
Video: Explay Tornado обзор ◄ Quke.ru ► 2024, Mei
Anonim

Op zoek naar een telefoon voor een meisje? De voordelige Explay Tornado smartphone is het perfecte cadeau. De smartphone, die in oktober 2014 op de markt verscheen, bevalt tot op de dag van vandaag de bevolking met zijn helderheid, eenvoud en hoge technische kenmerken, die niet onderdoen voor geavanceerde merken. Om alle voor- en nadelen te begrijpen, is het de moeite waard om Explay Tornado beter te leren kennen.

Explay Tornado-smartphone: beoordeling en specificaties
Explay Tornado-smartphone: beoordeling en specificaties

De smartphone wordt gepresenteerd door het Russische bedrijf Explay. Beginnend met de verkoop van mp3-spelers, won het bedrijf in 2013 geleidelijk de titel van "Merk van het jaar". Vandaag is Explay een van de vijf leiders in de release van hightech multimedia-apparaten op de Russische markt.

Explay Tornado is verkrijgbaar in verschillende kleuren: mint, rood, wit, blauw en zwart. Rijke kleuren, een dunne behuizing met een gewicht van 141 gram, een 4,5-inch display geven de telefoon een stijlvol tintje. Het achterpaneel is vormgegeven als een leerproduct.

bc89452517bb
bc89452517bb

De belangrijkste voordelen: de aanwezigheid van 3 simkaarten met ondersteuning voor 3G-internet en wifi, ingebouwd geheugen van 4 GB, een voldoende krachtige processor op basis van Android 4.4 KitKat®.

Met de BesAudEnh hoofdtelefoongeluidsversterker kun je genieten van je favoriete muziek. Wanneer u het geluid harder zet, waarschuwt de telefoon u zorgvuldig dat dit vermogen schadelijk kan zijn voor uw hoortoestel. Dankzij de applicatie "Audio" kun je je eigen afspeellijsten maken, melodieën mixen en verdunnen met geluidseffecten.

De hoofdcamera is wat zwak: 5 megapixels, maar bij het installeren van applicaties voor het bewerken van foto's is het probleem vanzelf opgelost. Het frontvermogen van 0,3 megapixels kan alleen als spiegel worden gebruikt, omdat de foto's niet erg goed zijn.

De smartphone is standaard uitgerust met een standaardpakket van Google-applicaties: voice search, market, games, books, Google Keep, etc. De oplader zet voor het gemak om in een USB-adapter, waardoor het ongelooflijk eenvoudig is om bestanden van en naar een computer - u hoeft niet naar een extra draad te zoeken.

Een belangrijk nadeel is de lage batterijcapaciteit: 1550 mAh. Bij gebruik van internet gaat de telefoon te snel "zitten".

Aanbevolen: