Hoe Bereik Je Een Abonnee Die Op De Zwarte Lijst Staat?

Inhoudsopgave:

Hoe Bereik Je Een Abonnee Die Op De Zwarte Lijst Staat?
Hoe Bereik Je Een Abonnee Die Op De Zwarte Lijst Staat?

Video: Hoe Bereik Je Een Abonnee Die Op De Zwarte Lijst Staat?

Video: Hoe Bereik Je Een Abonnee Die Op De Zwarte Lijst Staat?
Video: Online workshop: hoe determineer je kleine meeuwen? - Deel III 2024, April
Anonim

De "zwarte lijst"-service is een zeer handige optie waarmee u uzelf kunt beschermen tegen oproepen van bepaalde nummers. Hoe onaangenaam kan het echter zijn om erachter te komen dat u op deze lijst staat met een van uw vrienden of kennissen. Natuurlijk kunt u alles laten zoals het is en gewoon gissen naar de reden van de blokkering, maar er zijn situaties waarin het gewoon nodig is om contact op te nemen met de abonnee.

Hoe kom ik bij een abonnee als ik op zijn zwarte lijst sta?
Hoe kom ik bij een abonnee als ik op zijn zwarte lijst sta?

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - Simkaart.

instructies:

Stap 1

Als je al heel lang iemand probeert te bereiken, maar alleen korte piepjes hoort, wat betekent dat de abonnee bezet is, dan sta je hoogstwaarschijnlijk op zijn zwarte lijst. Dat wil zeggen dat u hem pas vanaf uw nummer kunt bereiken als hij u van zijn lijst heeft uitgesloten.

Als u dringend contact met hem moet opnemen, probeer hem dan een bericht te sturen vanaf de telefoon met het verzoek om terug te bellen, schets kort de situatie. In de meeste gevallen bereikt sms de abonnee, als hij het nodig acht, belt hij je terug.

Stap 2

Als je niet hebt gewacht op een telefoontje van hem, probeer dan na enige tijd opnieuw om hem zelf te bellen. Misschien bent u al uitgesloten van de zwarte lijst en kunt u contact opnemen met de abonnee.

Mocht deze poging om er door te komen niet met succes worden bekroond, probeer dan de telefoon van een vriend/vriendin, kennis, familielid te gebruiken. In dit geval zal het antwoord u hoogstwaarschijnlijk niet lang laten wachten.

Stap 3

Tegenwoordig zijn er op bijna elke hoek winkels waar je een simkaart kunt kopen. Als u in de nabije toekomst echt met een abonnee moet praten, koop dan een reservekaart, steek deze in uw telefoon en voer deze belangrijke oproep.

Onthoud in het algemeen dat als u op de "zwarte lijst" in het persoonlijke account van het netwerk (MTS, Beeline, Tele2 enz.) stond, alleen de bovenstaande methoden u zullen helpen. In het geval dat u bent toegevoegd aan de "zwarte lijst" in de apparaatinstellingen, hoeft u alleen de functie "nummer weergeven" op uw telefoon uit te schakelen.

Aanbevolen: