Wat Is Smart TV

Wat Is Smart TV
Wat Is Smart TV

Video: Wat Is Smart TV

Video: Wat Is Smart TV
Video: Wat is Smart TV? 2024, Mei
Anonim

Er zijn nogal wat zogenaamde Smart TV-modellen op de markt verschenen. Bovendien is de prijs voor dergelijke apparaten al redelijk betaalbaar. Maar voordat u een gewone tv of Smart TV koopt, moet u weten wat het is.

Wat is een smart-tv?
Wat is een smart-tv?

De meeste tv's schakelen de Smart TV-modus afzonderlijk in, standaard werkt deze als een normale tv. Maar in de Smart TV-modus verandert alles. Het apparaat begint te lijken op een groot-grote tablet, "geslepen" voor het werken met tv-programma's, het bekijken van video's en foto's via internet of wifi, surfen op internet.

Over het algemeen is dit de juiste koppeling, aangezien het besturingssysteem op basis van Android is geïnstalleerd op de beschikbare Smart TV-modellen. Dit betekent dat een Smart TV in feite een heel eenvoudige computer is waarop je veel programma's kunt installeren en verwijderen. Wanneer u een tv koopt met de Smart TV-functie, kunt u verwachten dat deze al vooraf geïnstalleerde applicaties heeft om op internet te surfen, te communiceren in de meest bekende sociale netwerken …

Veel tv-modellen hebben al een ingebouwde webcam en microfoon, wat betekent dat een smart tv kan worden omgezet in een apparaat voor videogesprekken door dezelfde beroemde Skype te installeren. Op je smart tv zet je simpele spelletjes. Het is handig dat het heel eenvoudig is om een videostream van een smartphone of laptop naar zo'n tv te sturen om comfortabel te kijken in een groot bedrijf. Voor gebruikers kan een moderne smart-tv namelijk al niet alleen een mediacenter voor het hele gezin vervangen, maar ook een computer, vooral als een draadloos toetsenbord wordt gekocht voor het typen van berichten (tekst).

Aanbevolen: