NTV Instellen +

Inhoudsopgave:

NTV Instellen +
NTV Instellen +

Video: NTV Instellen +

Video: NTV Instellen +
Video: ОНЛАЙН ТВ от НТВ ПЛЮС приложение НТВ ПЛЮС ТВ не большой обзор 2024, Mei
Anonim

Veel mensen die een goede satelliet-tv willen hebben, nemen de hulp in van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de installatie van schotelantennes. De diensten van deze bedrijven zijn echter vrij duur. Als u geld wilt besparen, is het logisch om te proberen de plaat zelf te plaatsen, sterker nog, het is helemaal niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt.

Als u geld wilt besparen, is het zinvol om zelf te proberen de plaat te plaatsen
Als u geld wilt besparen, is het zinvol om zelf te proberen de plaat te plaatsen

instructies:

Stap 1

Kies een plaats om een schotelantenne te installeren. Het is het beste om een locatie in zuidelijke richting te kiezen, omdat voor het Europese deel van Rusland de satelliet zich in het zuiden bevindt. Probeer geen onnodige voorwerpen op de lijn te hebben die de schotel en de satelliet verbindt - ze zullen het satellietsignaal op de een of andere manier storen en de beeldkwaliteit bederven.

Stap 2

Monteer uw schotelantenne volgens de meegeleverde montage-instructies. Bevestig de converter op de houder, bevestig nu de kabel eraan. Bevestig de antennesteun aan de muur van het gebouw, hang de antenne op. Bevestig de converter willekeurig, maar u kunt hem het beste met de connector naar beneden plaatsen, omdat er dan geen water in uw converter komt.

Stap 3

Behandel de antennespiegel zeer voorzichtig. Het feit is dat zelfs een zeer kleine vervorming van deze spiegel de kwaliteit van het door de antenne ontvangen signaal sterk kan verminderen.

Stap 4

Als u uw bord in Moskou opstelt, is het beter om het verticaal te plaatsen, dat wil zeggen, zodat de bordschotel loodrecht op het aardoppervlak staat. Als u een plaat in St. Petersburg installeert, kantel deze dan een beetje naar voren. Als u besluit een plaat in Volgograd te installeren, kunt u deze het beste een beetje naar achteren kantelen.

Stap 5

Sluit nu uw tv en ontvanger aan volgens de instructies die bij de ontvanger zijn geleverd. Stem af op open kanalen, zoals TNT, NTV, enz.

Er zijn twee manieren om de ontvanger in te stellen.

Stap 6

Eerste methode: selecteer in het menu van de ontvanger het item "Fijnafstemming", draai vervolgens langzaam de antenne totdat u het beste signaal van de satelliet krijgt (bekijk het beeld op de tv of monitor). Bevestig de antenne in de best mogelijke positie.

Stap 7

De tweede methode: als je satellietontvanger niet de mogelijkheid heeft om te finetunen, zonder in het menu te gaan, selecteer een open kanaal en draai de schotel totdat je het gewenste beeld krijgt. Bevestig de antenne en geniet van het kijken.

Stap 8

Dat is het, nu kunt u genieten van uw satelliet-tv en het feit dat u deze zelf hebt geïnstalleerd.