Hoe Orion Express In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Orion Express In Te Stellen
Hoe Orion Express In Te Stellen

Video: Hoe Orion Express In Te Stellen

Video: Hoe Orion Express In Te Stellen
Video: Как зарядить АКБ полностью. Расслоение электролита АКБ. 2024, Mei
Anonim

Orion Express is een Russische satelliet-tv-operator die zijn diensten door het hele land levert. Technisch gezien is ontvangst van het Orion Express-signaal mogelijk in het nabije buitenland, in de landen van Oosters werk en het GOS. In de loop der jaren heeft dit bedrijf zich goed op de binnenlandse markt gevestigd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige satelliet-tv-diensten.

Hoe Orion Express in te stellen
Hoe Orion Express in te stellen

instructies:

Stap 1

Signaalontvangst is zowel in HD als in conventioneel formaat mogelijk. Het bedrijf is opgericht in 2005. Toen heette het Stargate TV. Later was er een rebranding en kreeg het zijn huidige naam.

Om de apparatuur te installeren en te configureren, koop of zoek je de volgende hulpmiddelen: GPS-kompas (waarmee je door de satelliet wordt geleid), een klopboormachine (je gebruikt het om gaten te boren voor het bevestigen van de plaat), een scherp mes en elektrische tape (voor verschillende manipulaties met de kabel), ankerbouten (voor het bevestigen van de beugel), sleutels, gradenboog, verticale waterpas, viltstift of marker.

Stap 2

Nu je alles hebt wat je nodig hebt, kun je beginnen met het installeren van satellietapparatuur. Kies eerst de meest geschikte locatie voor uw bekken. Denk eraan dat het signaal niet mag worden belemmerd door nabijgelegen gebouwen en bomen. Nadat u een locatie heeft gekozen, bevestigt u de beugel aan de muur met behulp van schroefbouten en, indien nodig, door middel van tapeinden.

Stap 3

Besteed speciale aandacht aan de installatie van de beugel, zodat wind of slecht weer de satellietapparatuur niet kan beschadigen. Monteer vervolgens de antenne volgens de gebruiksaanwijzing, installeer de converter in de houder met de kop naar de antennespiegel gericht. Knip de kabel door. Stel de converter af volgens de tabel in de instructies, bevestig de antenne op de beugel (vergeet deze niet te aarden), bevestig de kabel aan de staaf bij de converter, sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de ontvanger.

Stap 4

Voer vervolgens zorgvuldig de volledige configuratie van de ontvanger uit met een wijziging in de antennehoek, zoek een satelliet, stel de signaalontvangst van de Orion Express-satelliet in. Activeer de toegangskaart en u kunt genieten van tal van satellietzenders.

Aanbevolen: