Hoe De Kop Op De Satelliet Af Te Stemmen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kop Op De Satelliet Af Te Stemmen?
Hoe De Kop Op De Satelliet Af Te Stemmen?

Video: Hoe De Kop Op De Satelliet Af Te Stemmen?

Video: Hoe De Kop Op De Satelliet Af Te Stemmen?
Video: TIJMEN MET MEMPHIS DEPAY HET VELD OP 2024, Mei
Anonim

Het opzetten van een schotelantenne wordt uitgevoerd wanneer deze is geïnstalleerd en beveiligd. De richting van de locatie en de hellingshoek hangen af van de satelliet waarop moet worden afgestemd om de kanalen van welke satelliet te ontvangen. Gewoonlijk wordt één antenne op meerdere satellieten tegelijk gericht.

Hoe de kop op de satelliet af te stemmen?
Hoe de kop op de satelliet af te stemmen?

Het is nodig

satelliet antenne

instructies:

Stap 1

Installeer de antenne-muurbevestiging op een verticaal oppervlak. Het is raadzaam om het thuis te monteren en de multifeeds te installeren en vervolgens op de houder te bevestigen. Installeer de middenconverter op de centrale antennebeugel, evenals multifeeds die bedoeld zijn voor het bevestigen van de zijconverters.

Stap 2

Sluit de multifeed aan om de kop af te stemmen op de Hot Bird-satelliet, kijkend naar de antenne, deze bevindt zich aan de linkerkant. Schuif de montageplaat over de schotelantenne. Draai het vast met een bout-moer, installeer bevestigingsmiddelen in de vorm van een ring aan het andere uiteinde van de staaf. Steek er een metalen buis met een converterhouder in. Zet de converter op multifeed. Draai het ongeveer 100 graden, met het gezicht naar de satellietschotel, tegen de klok in. Typisch, een graduatie is vijf graden.

Stap 3

Installeer de tweede multifeed, evenals de converter voor aansluiting op de Amos-satelliet, deze bevindt zich aan de rechterkant, draai de converter 15 graden tegen de klok in. Bevestig de derde converter in het midden van de boog, plaats deze 15 graden om af te stemmen op de Sirius-satelliet. Draai tenslotte alle bevestigingen vast, wees voorzichtiger met de bevestiging van de omvormers.

Stap 4

Stem de antenne af op de satelliet. Installeer eerst de centrale satelliet, sluit hiervoor de converterdraad aan op de DiSEqC-schakelaaringang. Sluit vervolgens de kabel aan op de tuner-ingang en stem de apparatuur af op de satelliet, bijvoorbeeld Sirius. Sluit de ontvanger aan op de tv, maak de instellingen volgens de instructies. Selecteer de modus in het menu "Antenne-installatie", stel de volgende instellingen in bij handmatig zoeken: frequentie - 11, 766, horizontale polarisatie.

Stap 5

Bereik het uiterlijk van een signaal met twee kenmerken: kwaliteit en sterkte. Focus op de eerste indicator. Plaats de antenne verticaal en draai langzaam. Maximaliseer de signaalsterkte en schakel de scanmodus in om te bepalen op welke satelliet is afgestemd. De zenderlijst wordt op het scherm weergegeven.

Aanbevolen: