Een Bewakingscamera Voor Buiten Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Bewakingscamera Voor Buiten Aansluiten
Een Bewakingscamera Voor Buiten Aansluiten

Video: Een Bewakingscamera Voor Buiten Aansluiten

Video: Een Bewakingscamera Voor Buiten Aansluiten
Video: Nest Buitencamera uitpakken en installeren in de achtertuin 2024, April
Anonim

In onze turbulente tijden is het gebruik van verschillende videobewakingssystemen een integraal onderdeel van het leven geworden. Bewakingscamera's worden overal gebruikt: op het werk, in winkels, auto's en geldautomaten. Het zal niet moeilijk zijn om zo'n camera te installeren en de informatie naar een computer te sturen, van waaruit het dan handig is om de opname te bekijken.

Een bewakingscamera voor buiten aansluiten
Een bewakingscamera voor buiten aansluiten

instructies:

Stap 1

Installeer de buitenbewakingscamera volgens de instructies. Sluit hem aan met de meegeleverde kabel. Er zijn echter videocamera's die zijn aangesloten via een netwerkkabel en een switch. Vraag daarom, voordat u een bewakingscamera aanschaft, aan uw adviseur hoe en wat u het geselecteerde apparaat moet aansluiten.

Stap 2

Verberg en isoleer de draden die van de camera naar de computer lopen goed om onbedoelde breuk of schade door natuurlijke factoren (wind, regen, kou) te voorkomen.

Stap 3

Sluit de camera aan op uw computer. Steek hiervoor de kabel in de daarvoor bestemde LAN-connector. Het besturingssysteem detecteert het nieuwe apparaat automatisch en heeft een stuurprogramma nodig om het te installeren. Gebruik de meegeleverde softwareschijf.

Stap 4

Plaats de schijf in uw computer en installeer alle componenten. Nadat de installatie is voltooid, verschijnt er een snelkoppeling van de videocamera op het bureaublad - dubbelklik erop en start het programma. Voer in het servicegedeelte de nodige instellingen uit.

Stap 5

Geef de map op waarin alle opnamen van de bewakingscamera worden opgeslagen. De schijf met deze map moet zoveel mogelijk vrije ruimte hebben. Het is zelfs aan te raden om hiervoor een aparte virtuele schijf te gebruiken. Als de computer geïnfecteerd raakt met virussen of als er een systeemfout optreedt, kan de schijf worden versleuteld.

Stap 6

Gebruik gelicentieerde software om te voorkomen dat uw videobewakingssysteem via internet wordt gehackt. Met de juiste aansluiting van de camera op de computer zal een constante bewaking van het beveiligde gebied worden uitgevoerd. Zo kunt u uw huis, werk of auto beveiligen tegen ongewenste indringers van onbevoegden.

Aanbevolen: