Een Tv-programma Opnemen

Inhoudsopgave:

Een Tv-programma Opnemen
Een Tv-programma Opnemen

Video: Een Tv-programma Opnemen

Video: Een Tv-programma Opnemen
Video: How to Record Live TV 2024, Mei
Anonim

De dagelijkse routine van een moderne persoon wordt elke minuut gepland en soms heeft hij geen tijd om televisie te kijken. Maar met moderne technologie kun je televisieprogramma's gemakkelijk opslaan en later bekijken.

Een tv-programma opnemen
Een tv-programma opnemen

instructies:

Stap 1

De eerste manier om een tv-programma op te nemen, is door een dvd-speler met harde schijf aan te schaffen. Zo'n apparaat heeft de mogelijkheid om de overdracht op zijn medium vast te leggen en later te bekijken wat je niet in realtime kon zien. Deze dvd-spelers hebben een timerfunctie. U kunt aangeven hoe laat de opname moet beginnen en hoe laat deze moet stoppen.

Stap 2

U kunt ook een tv-programma opnemen via een computer. Sluit de tv-tuner aan op uw computer. Sluit de settopbox en de tv-tuner met een kabel aan op de computer. Uw pc zal u vragen om het stuurprogramma automatisch voor u te installeren - doe het. Start uw pc opnieuw op. Ga naar "Start" en vervolgens naar "Uitvoeren". Open de functie "TV-signaalinstelling" en stem op het gewenste kanaal af. Ga dan naar Windows Media Center. Open het tabblad "TV" -> "TV-show" en klik op de knop "Opnemen". Het begint vanaf nu. U kunt ook opnametijden plannen met Windows Media Center. Open "TV" -> "Programmagids", selecteer het gewenste tv-programma, klik op "Opnemen". Houd er rekening mee dat de computer op dit moment moet zijn ingeschakeld.

Stap 3

U kunt een tv-programma opnemen met een settopbox, die u krijgt door verbinding te maken met digitale televisie. Gebruik de afstandsbediening om het gewenste programma te selecteren en druk op de opnameknop. Het tv-programma wordt opgenomen op de ingebouwde harde schijf. U kunt ook het tijdstip selecteren waarop de opname begint en eindigt. Een handige functie van digitale settopboxen is de mogelijkheid om de uitzending in realtime te pauzeren en terug te keren om het programma verder te bekijken.

Aanbevolen: