Een Tv-tuner Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een Tv-tuner Flashen Flash
Een Tv-tuner Flashen Flash

Video: Een Tv-tuner Flashen Flash

Video: Een Tv-tuner Flashen Flash
Video: Телевизор перезагружается - прошивка nand flash. The TV reboots - nand flash firmware. 2024, Mei
Anonim

Een tv-tuner is een type televisie-ontvanger die een signaal in verschillende formaten kan ontvangen en weergeven op een pc-monitor. De meeste moderne tuners kunnen ook radiostations ontvangen en video vastleggen.

Een tv-tuner flashen flash
Een tv-tuner flashen flash

Het is nodig

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - tuner.

instructies:

Stap 1

Bepaal of uw tuner firmwarebescherming heeft. Kijk hiervoor naar de microschakeling op de tuner, vergelijk deze met de tekening https://hituner.info/images/library/forums/archive/pinouteeprom.gif. Als de 7e poot is aangesloten op de voeding, d.w.z. vanaf de achtste is schrijven naar deze microschakeling en dus de firmware van de tv-tuner verboden.

Stap 2

Om dit op te lossen, duwt u de naald onder het zevende been en verwarmt u vervolgens het soldeerpunt met een soldeerbout. Laat het losgemaakte deel in deze positie, indien nodig kunt u het altijd terugzetten op zijn plaats. U kunt ook de vierde en zevende poot sluiten met een stuk draad.

Stap 3

Voer tunerfirmware uit. Download hiervoor de Flasher-applicatie via de link https://hituner.info/modules/newbb_plus/download_s.html. Pak het archief uit in een willekeurige map. Daarin ziet u het applicatiebestand zelf en de firmwarebestanden voor de tuners. Voer het programma uit. De naam van uw tuner wordt boven in het venster weergegeven. Sla uw firmwareversie op voordat u uw tv-tuner gaat flashen. Klik hiervoor op de knop "Lezen".

Stap 4

Selecteer het gewenste bestand in de sectie "Firmware". Klik vervolgens op de knop "Branden". Als er fouten optreden, probeer dan het bestand te lezen, als de inhoud gelijk is aan de firmware, dan is alles in orde. Als dit niet het geval is, herhaalt u de firmware en start u uw computer opnieuw op. Mogelijke programmameldingen: "Fout tijdens lezen" - dit betekent dat het bestand niet kon worden gelezen of dat de microschakeling bezet is; "Klaar" - TV-tunerfirmware voltooid; "Schrijffout" betekent een gedeeltelijke overeenkomst. Na het opnieuw opstarten detecteert het systeem de tuner als een nieuw apparaat.

Stap 5

Start het programma Behold TV om oude stuurprogramma's te verwijderen en nieuwe te installeren. Om het programma te downloaden, volg de link https://www.beholder.ru/support/downld.htm. Test de tuner en voer de afstemming uit volgens deze instructies

Aanbevolen: