Hoe Apple TV Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Apple TV Aan Te Sluiten
Hoe Apple TV Aan Te Sluiten

Video: Hoe Apple TV Aan Te Sluiten

Video: Hoe Apple TV Aan Te Sluiten
Video: Apple TV 4K 2021: How to Connect/Setup (step by step) 2024, Mei
Anonim

Een van de producten van het bekende "apple" -bedrijf is een kleine set-top box Apple TV, waarmee u inhoud kunt afspelen vanaf uw pc of mobiel apparaat dat is aangesloten op het lokale netwerk, maar ook vanuit de iTunes Store of een andere site op internet. De resolutie van de afbeelding die met dit apparaat wordt gereproduceerd, is 720 dpi.

Hoe Apple TV aan te sluiten
Hoe Apple TV aan te sluiten

Het is nodig

  • - Apple TV-settopbox;
  • - TV met HDMI-ingang;
  • - HDMI kabel;
  • - Ethernetkabel.

instructies:

Stap 1

Haal de Apple TV voorzichtig uit de verpakking. De kit moet instructies bevatten, een 220 volt netwerkkabel (zorg ervoor dat u een adapter voor een Europees stopcontact koopt), een aluminium afstandsbediening (batterijen zijn niet inbegrepen in de kit) en de settopbox zelf. Schaf HDMI- en Ethernet-kabels voor de settopbox afzonderlijk aan.

Stap 2

Sluit Apple TV aan op je tv met een HDMI-kabel. De settopbox heeft geen andere manieren om verbinding te maken met het afspeelapparaat, dus de analoge ingang op de tv zal niet werken. Sluit de Ethernet-kabel met het ene uiteinde aan op de settopbox en het andere op het toegangspunt. U kunt de Wi-Fi-verbinding ook configureren nadat u de settopbox hebt ingeschakeld met behulp van het menu "Instellingen".

Stap 3

Zorg ervoor dat u uw tv-ontvanger in de HDMI-modus zet. Nadat u de settopbox voor de eerste keer hebt ingeschakeld, wordt u gevraagd om de interfacetaal te selecteren, evenals het wachtwoord voor Wi-Fi, als deze verbinding wordt gedetecteerd.

Stap 4

Geef in hetzelfde menu uw inloggegevens op voor de iTunes Store, de werkgroep (netwerknaam) in de netwerkkring. Een functie om ongewenste inhoud te blokkeren is ook beschikbaar in het instellingenmenu. Over het algemeen is toegang tot iTunes vergelijkbaar met toegang tot deze service vanaf uw iPod, iPad, iPhone of MacBook.

Stap 5

Om mediabestanden vanaf een computer of mobiel apparaat af te spelen, deelt u de bestanden op het apparaat. Selecteer op de settopbox het item Media in het menu. Als de toegang is afgesloten met een wachtwoord, moet u dit invoeren.

Stap 6

Om bestanden van internet te bekijken, bijvoorbeeld van de YouTube-site, selecteert u het item "Internet" in het menu.

Stap 7

Fabrikanten vragen, zonder speciale noodzaak, om niet op de software-updateknop in de instellingen te drukken, omdat u in dit geval de basisfirmware ontvangt, die geen regionale componenten bevat.

Aanbevolen: