Hoe De Originaliteit Van Een Nokia-telefoon Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Originaliteit Van Een Nokia-telefoon Te Controleren?
Hoe De Originaliteit Van Een Nokia-telefoon Te Controleren?

Video: Hoe De Originaliteit Van Een Nokia-telefoon Te Controleren?

Video: Hoe De Originaliteit Van Een Nokia-telefoon Te Controleren?
Video: How to check nokia original and fake 2024, April
Anonim

In onze tijd van totale Chinese vervalsingen, kan iedereen een niet-origineel product tegenkomen, vooral voor dure telefoons. Hoe kunt u uzelf beschermen tegen het kopen van goederen van lage kwaliteit? Deze vraag baart velen zorgen, laten we proberen erachter te komen aan de hand van het voorbeeld van het controleren van de uniciteit van een Nokia-telefoon.

Hoe de originaliteit van een Nokia-telefoon te controleren?
Hoe de originaliteit van een Nokia-telefoon te controleren?

Noodzakelijk

Telefonische instructies, visuele inspectie, invoering van codes

instructies:

Stap 1

Allereerst, let bij het controleren van de originaliteit op het uiterlijk van de telefoon, een visuele inspectie helpt om de monsters van het apparaat te verifiëren die op de officiële website van de fabrikant worden gepresenteerd en wat er voor u staat. Het ontwerp van het model is vaak anders, de montage is gemaakt met zichtbare gebreken, het toetsenbord bevat alleen Engelse letters, het menu opent niet in de juiste volgorde. Hoewel vervalsingen ook van hoge kwaliteit zijn en het niet mogelijk is om defecten visueel te identificeren.

Stap 2

Kijk goed naar het scherm van de telefoon wanneer u deze inschakelt, er mogen geen reclamelogo's van derden of screensavers van de telecomoperator op verschijnen. Bekijk vervolgens de instructies voor de telefoon, deze moet zijn geschreven in de talen van Europese landen en/of in het Russisch.

Stap 3

Vervolgens wordt de originaliteit van de nokia-telefoon door de unieke IMEI-code, die elk toestel zijn eigen heeft, vastgelegd in de software. Kies de combinatie * # 06 #, het display toont IMEI. U moet het controleren met de vermelding op de telefooncel, evenals met die onder de batterij. Als de code niet wordt weergegeven, wordt er geen service verleend onder garantie.

Stap 4

Hier zijn andere codes die kunnen worden gebruikt om de originaliteit van de telefoon te bevestigen, omdat de IMEI-code ook heeft geleerd te vervalsen. De telefoon is dus origineel als deze de volgende codes ondersteunt:

- * # 0000 # - stelt u in staat om de datum en het type firmware te bepalen, en geeft ook het seriemodelnummer en de naam aan;

- * # 92702689 # - informatie over het serienummer, fabricagedatum, of officiële reparatie is uitgevoerd, het aantal oproepen door een niet-resetbare timer wordt aangegeven, om de werking van de telefoon te herstellen na het selecteren van dit menu, moet u om de telefoon opnieuw op te starten.

- * # 2820 # - controleer het originele Bluetoth-adres voor uw telefoon;

- * # 7220 # - met de introductie van deze code kunt u de originaliteit van het model bepalen, als de telefoon opnieuw wordt opgestart, is deze niet origineel.

Stap 5

Op het telefoonhoesje moet een inscriptie nokia staan en er mogen geen logo's van telecomoperators zijn.

Aanbevolen: