Aftappen Identificeren?

Inhoudsopgave:

Aftappen Identificeren?
Aftappen Identificeren?

Video: Aftappen Identificeren?

Video: Aftappen Identificeren?
Video: Opnieuw identificeren Aegon Bank 2024, Mei
Anonim

Er zijn niet veel manieren om afluisteren te detecteren. Toch ruikt dit woord zelf naar geheimzinnigheid en mysterie, en het is duidelijk dat geen gewone mensen zich bezighouden met het installeren van luisterapparatuur. Toch kan een gewone burger zich beschermen tegen afluisteren.

Aftappen identificeren?
Aftappen identificeren?

Het is nodig

  • - servet;
  • - schroevendraaier;
  • - mobiele telefoon;
  • - antispyware-apparatuur;
  • - het telefoonnummer van de specialist.

instructies:

Stap 1

Als je het vermoeden hebt dat er een mechanisch insect in je appartement is terechtgekomen, begin dan met het onderzoeken van het huis. Vooral die plekken waar je denkt dat afluisterapparatuur zou kunnen worden geïnstalleerd. Een telefoon, een stopcontact, een gloeilamp en andere voorwerpen, zoals je misschien hebt geleerd uit Amerikaanse actiefilms, zijn vooral goede schuilplaatsen voor luisterapparatuur. Ze moeten met de grootste zorg en voorzichtigheid worden onderzocht.

Stap 2

Als je op zoek bent naar een bug, schreeuw er dan in ieder geval niet over naar het hele appartement, praat er niet over met vrienden en familieleden. Probeer bij het nastreven van je doel te doen alsof je een gewone wekelijkse schoonmaak doet.

Stap 3

Luisterapparatuur van lage kwaliteit onder invloed van cellulaire communicatie kan knetteren en "foneren". Uw mobiele telefoon is dus een goede assistent bij het opsporen van afluisteren.

Stap 4

Als u er absoluut zeker van bent dat tijdens een belangrijk telefoongesprek een onbekende naar u luistert, hoort u bovendien klikken, piepen, echo's, gedempte geluiden die niet kenmerkend zijn voor een normaal telefoongesprek - zoek dan hulp van specialisten die u kunnen helpen de reden voor uw "telefoongesprekken." kwalen ". Niet zelfmedicatie geven.

Stap 5

Gebruik de diensten van anti-spyware-apparatuur. Deze apparaten helpen bij het identificeren van het signaal van afluisterapparatuur, verborgen videocamera's, beschermen telefoonlijnen tegen afluisteren, onderdrukken de opname van een mini-dictafoon, als uw slechte wensen natuurlijk besluiten dit type afluisterapparaat te gebruiken, en nog veel meer. meer.

Stap 6

Gebruik de hulp van uw vrienden en familie bij de wetshandhaving, indien beschikbaar. Als ze de nodige autoriteit hebben om dit te doen, kunnen ze gemakkelijk de oorzaak van uw zorgen opsporen en wegnemen.

Stap 7

Als je het vermoeden hebt dat niemand anders dan de veiligheidsdienst of een andere overheidsinstantie naar je luistert, let dan op je toespraak en bedenk dat risico niet altijd een nobele zaak is.

Aanbevolen: