Een Telefoonnummer In Moskou Identificeren Op Adres?

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer In Moskou Identificeren Op Adres?
Een Telefoonnummer In Moskou Identificeren Op Adres?

Video: Een Telefoonnummer In Moskou Identificeren Op Adres?

Video: Een Telefoonnummer In Moskou Identificeren Op Adres?
Video: Hardlopen in Moskou, dat doe je zonder GPS-signaal - de Volkskrant 2024, April
Anonim

Soms ontstaat er een situatie dat u het adres van een instelling of woonplaats van een persoon weet, maar niet kunt bellen, omdat u het telefoonnummer niet weet. U kunt proberen erachter te komen met behulp van verschillende hulpdiensten.

Een telefoonnummer in Moskou identificeren op adres
Een telefoonnummer in Moskou identificeren op adres

instructies:

Stap 1

Als u het telefoonnummer van een organisatie nodig heeft, kunt u het gemakkelijkst de Helpdesk bellen op 09 of 009 (wanneer u belt vanaf een mobiele telefoon). Vraag de telefoniste om een telefoonnummer dat overeenkomt met de naam van de organisatie of het adres. U kunt ook een vast telefoonnummer krijgen dat is geregistreerd op het door u genoemde adres. Deze informatie is niet vertrouwelijk, aangezien deze regelmatig in telefoongidsen wordt gepubliceerd.

Stap 2

Gebruik sites op internet die vergelijkbare services bieden om een telefoonnummer te vinden. Bijvoorbeeld de bron "2GIS". Dit is een gratis elektronische gids met informatie over veel steden in Rusland en Oekraïne. U kunt het 2GIS-programma downloaden en installeren op uw computer, dan heeft u het naslagwerk altijd binnen handbereik. Of u kunt de online versie van het programma gebruiken door op de knop "Online versie" en vervolgens op het pictogram "Ga nu" te klikken. Voer de informatie die u heeft in de formuliervelden in en klik op de knop "Zoeken". Alle overeenkomende opties worden weergegeven. De site is handig omdat er geen registratie vereist is, geen sms-berichten hoeft te worden verzonden, enz.

Stap 3

De situatie is ingewikkelder als u uw mobiele telefoonnummer moet weten. Er is geen dergelijke informatie in stadsreferentiediensten, mobiele operators zullen deze ook niet met u delen, omdat ze vertrouwelijke informatie over hun klanten opslaan. De enige optie is om de gewenste telefoon te zoeken in de databases op internet. Als de telefoon van een organisatie is, is de kans om hem te vinden vrij groot. Probeer bijvoorbeeld de sites "Telefoonbasis", "Moskou-adressen", "Moskou-adressen en telefoons" te bezoeken. Of typ in de zoekmachine de zoekopdracht "Moskou telefoongidsen" en zoek een telefoongids die bij u past.

Stap 4

Als u de telefoon die u zoekt niet kunt vinden, probeer dan te zoeken naar cd's met databases met telefoonnummers in Moskou. Ze kunnen online worden besteld of worden doorzocht op de beroemde Gorbushka.

Aanbevolen: