Hoe Samsung TV Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung TV Te Ontgrendelen
Hoe Samsung TV Te Ontgrendelen

Video: Hoe Samsung TV Te Ontgrendelen

Video: Hoe Samsung TV Te Ontgrendelen
Video: How To Unlock Keys And Factory Restore Samsung LCD TV 2024, Mei
Anonim

Moderne televisies zijn zo slim ontworpen dat niet elke meester, laat staan een gewone burger, hun toestel kan begrijpen. Neem daarom alleen contact op met het servicecentrum van dit bedrijf als u uw Samsung-tv niet zelf kunt ontgrendelen.

Hoe Samsung TV te ontgrendelen
Hoe Samsung TV te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Open de afstandsbediening en vervang de batterijen. Het kan zijn dat ze zijn volwaardige werk niet meer kunnen volhouden. Zet je tv aan en kijk of er iets ten goede is veranderd. Als dit niet het geval is, probeer dan de ontgrendelingssleutel te vinden in de technische documentatie.

Stap 2

Controleer of u per ongeluk de kinderslotmodus op de tv hebt ingesteld. Hoe u de tv in dit geval kunt ontgrendelen, leest u in de instructies.

Stap 3

Controleer of de tv is ingesteld op de zogenaamde HOTELMODUS als de afstandsbediening alleen van kanaal kan veranderen. Raadpleeg de gebruikershandleiding van dit merk tv en ontdek hoe u deze uit deze modus kunt halen. Dergelijke instellingen worden echter vaak niet weergegeven in de documentatie en kunnen alleen worden gewijzigd bij het openen van een speciaal engineeringmenu (servicemodus), dat alleen kan worden opgeroepen als u de toetsencombinatie op de afstandsbediening kent.

Stap 4

Schakel de stroom van de tv uit. Een van de universele combinaties voor toegang tot het engineeringmenu is de volgende: "MUTE" - "1", "8", "2" - "POWER". Voor tv's van dit merk, meegebracht uit Europa, werkt de combinatie vaak: "STANDBY" - "DISPLAY" - "MENU" - "MUTE" - "POWER". Bij het betreden van de servicemodus worden alle instellingen van het gebruikersmenu op nul gezet.

Stap 5

Als deze combinaties niet werken, ga dan naar https://master-tv.com/proshivki/tv/Samsung-eeprom-memory-dump.html, selecteer uw tv-model uit de lijst, download het bestand in.rar of.zip archiefformaat., open een tekstdocument en maak uzelf vertrouwd met de toetsenreeks om de servicemodus te openen. Hier kunt u ook informatie vinden over de geheugenconfiguratie van uw tv-model, herprogrammeren waarmee u met een speciaal apparaat (programmeur) de instellingen reset. Deze methode kunt u echter het beste overlaten aan professionals als u niet over voldoende vaardigheden beschikt.

Stap 6

Als uw tv-model niet in de lijst staat, gaat u naar het telemasterforum. Ga naar de site https://espec.ws, registreer en maak een onderwerp aan. Formuleer je vraag door het merk en model van je tv te vermelden. Het is mogelijk dat de wizards u vertellen hoe u de servicemodus kunt openen. Het is logisch om ernaar te verwijzen in alle andere gevallen (bijvoorbeeld om de sleutel te vinden om de tv te ontgrendelen, als dit niet is gespecificeerd in de technische documentatie). Als de tv echter nog onder de garantie valt, is het beter om onmiddellijk contact op te nemen met een servicecentrum. Het feit is dat de tijd van alle oproepen naar het engineeringmenu in zijn geheugen wordt vastgelegd en als u het niet zelf ontgrendelt, kunt u garantiereparaties worden geweigerd.

Stap 7

Probeer de TV niet zelf te herprogrammeren als u het doel van bepaalde instellingen niet weet. Velen van hen zijn verantwoordelijk voor de technische staat van de tv-componenten en een ondeskundige behandeling ervan kan tot onomkeerbare gevolgen leiden.

Aanbevolen: