Kinderbeveiliging Op Tv's Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Kinderbeveiliging Op Tv's Uitschakelen
Kinderbeveiliging Op Tv's Uitschakelen

Video: Kinderbeveiliging Op Tv's Uitschakelen

Video: Kinderbeveiliging Op Tv's Uitschakelen
Video: Gezond opvoeden: Gebruik de tv niet als middel om je kind rustig te houden 2024, Mei
Anonim

Meestal kan het kinderslot op de tv eenvoudig worden uitgeschakeld door de persoon die de tv heeft aangezet. Gevallen van onbedoelde activering komen echter vaak voor, bijvoorbeeld als een klein kind met de afstandsbediening heeft gespeeld. Het komt voor dat de kinderbescherming eenmalig is gebruikt en dat de aan-uit-methode wordt vergeten. Nuttig advies kan in deze situaties helpen.

Kinderbeveiliging op tv's uitschakelen
Kinderbeveiliging op tv's uitschakelen

Het is nodig

  • - televisie;
  • - afstandsbediening;
  • - instructie.

instructies:

Stap 1

Pak de afstandsbediening van de tv. Als het verloren gaat, moet u mogelijk een nieuwe kopen. U kunt dit doen in elektronicawinkels of op de radiomarkt. Feit is dat kinderbeveiliging vaak de knoppen op de tv zelf blokkeert en je hem zonder afstandsbediening niet uit kunt zetten. Druk op de knop "Menu". Selecteer in de regels die verschijnen "Instellingen" en vervolgens "Kinderbeveiliging". Selecteer Uitschakelen.

Stap 2

Uw tv is mogelijk beveiligd met een wachtwoord. Als je het niet meer weet, probeer dan 0000 in te voeren. Als dit niet lukt, probeer dan het standaardwachtwoord in de instructies te vinden. Bij sommige modellen wordt de bescherming verwijderd door de Stbuy- of Disp-knop ingedrukt te houden. Er kunnen andere opties zijn, bijvoorbeeld bepaalde knoppen tegelijk indrukken. Informatie hierover vindt u in de instructies.

Stap 3

Als u de handleiding van uw tv bent kwijtgeraakt, zoekt u deze op internet op. Daar vindt u ook lijsten met universele wachtwoorden en manieren om de beveiliging te verwijderen. Print het indien mogelijk uit en bewaar het buiten het bereik van kinderen. Soms wordt voor de meegeleverde kinderbeveiliging aangenomen dat de tv niet meer reageert op het indrukken van een knop. Het is niet altijd zo. Soms is het voldoende om de batterijen in de afstandsbediening te vervangen of ervoor te zorgen dat alle knoppen in orde zijn.

Stap 4

Als het bovenstaande niet helpt, neem dan contact op met het servicecentrum. Mogelijk kunt u telefonisch hulp krijgen. De kans bestaat echter dat dit een storing is en de tv gerepareerd moet worden. Laat je niet verleiden om het af te maken. U kunt de instellingen uitschakelen en volledig in de war raken.

Stap 5

Er is ook een extern beveiligingsapparaat dat het tv-signaal blokkeert, dat wil zeggen alle programma's tegelijk. In de instellingen kun je parameters instellen, bijvoorbeeld de tijd dat de beveiliging actief is. Het beheer vindt plaats met behulp van een keycard. Het is onmogelijk om de beveiliging zelf uit te schakelen zonder een sleutel.

Aanbevolen: