Hoe Een Regenboog-tv In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Regenboog-tv In Te Stellen
Hoe Een Regenboog-tv In Te Stellen

Video: Hoe Een Regenboog-tv In Te Stellen

Video: Hoe Een Regenboog-tv In Te Stellen
Video: Maak... je eigen digibox? 🤔 (Vlaanderen 2021) 2024, Mei
Anonim

Rainbow TV is een digitale satelliettelevisie die een pakket televisiezenders aanbiedt en bedoeld is voor individuele consumptie. Het afstemmen van de antenne om deze televisiezender te ontvangen is iets moeilijker dan de andere, vanwege de lagere signaalsterkte. Dienovereenkomstig heb je wat meer geduld en tijd nodig, maar alle acties zijn haalbaar en vereisen geen speciale vaardigheden.

Hoe een regenboog-tv in te stellen
Hoe een regenboog-tv in te stellen

instructies:

Stap 1

De Raduga TV-zenders worden uitgezonden vanaf de ABS-1-satelliet. De set van apparatuur moet u voorzien van de Golden Interstar GI-S790 IR Xpeed-ontvanger, voorgeprogrammeerd om alle Raduga-tv-kanalen te ontvangen. Ook moeten sommige systeeminstellingen vooraf zijn geïnstalleerd, zoals Russisch als menutaal en de belangrijkste audiotaal.

Om de geluidsindicatie in te schakelen, gaat u naar het menu, selecteert u het item "gebruikersinstellingen" en stopt u bij het geluidssignaalniveau. Selecteer een getal van één tot tien dat overeenkomt met het geluidsniveau. Met dit item kan de installateur op het gehoor de aanwezigheid van het door de antenne ontvangen signaal volgen, evenals de mate van nauwkeurigheid van de afstemming op een bepaalde satelliet.

Stap 2

Om de ontvanger voor ontvangst te configureren, selecteert u het item "Installatie" in het menu en selecteert u ABS-1 in de satellietlijst. Satelliet TV "Rainbow TV" wordt altijd uitgezonden vanaf deze satelliet. Zoek vervolgens het submenu "TP-instellingen", waar u de Raduga TV-transponder selecteert. Er kunnen er veel zijn en ze worden uitgedrukt door een reeks getallen, bijvoorbeeld 12518.

Stap 3

Let verder in het venster van hetzelfde menu op twee indicatoren: "Kwaliteit" en "Vermogen", waarvan het niveau in numerieke vorm wordt weergegeven. Een aangesloten maar niet afgestemde antenne heeft de volgende waarden: vermogen - 50%, kwaliteit - 30%. Afstemgeluid toont de frequentie van korte pieptonen met tussenpozen van ongeveer 1 seconde. Voor een optimale afstemming stelt u de grafieken in op de maximale waarden en het minimale interval tussen pieptonen.

Stap 4

Om er zeker van te zijn dat de antenne op de juiste satelliet is afgestemd, gaat u naar de zenderlijstweergave. Aangezien u niet zelf naar zenders hoeft te zoeken, zou er een lijst op het scherm moeten verschijnen. Dit betekent dat de antenne klaar is voor gebruik.

Stap 5

Als u vragen heeft, gaat u naar de website "Rainbow TV" en stelt u in het gedeelte "Ondersteuning" een vraag aan een specialist. Ook op de site vindt u alle contacten met medewerkers van het bedrijf: e-mail, telefoon, ICQ, Skype.

Aanbevolen: