Hoe De Zaklamp Op Explay Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Zaklamp Op Explay Aan Te Zetten
Hoe De Zaklamp Op Explay Aan Te Zetten

Video: Hoe De Zaklamp Op Explay Aan Te Zetten

Video: Hoe De Zaklamp Op Explay Aan Te Zetten
Video: Zaklamp: hoe pas je de intensiteit van de zaklamp aan? | Samsung & You 2024, Mei
Anonim

Veel mobiele telefoons van Explay hebben een zaklampfunctie. Er is geen enkele manier om het in te schakelen, het hangt allemaal af van het model van het apparaat. Sommige mobiele telefoons gebruiken een cameraflitser als zaklamp, terwijl andere een aparte LED hebben.

Hoe de zaklamp op explay aan te zetten
Hoe de zaklamp op explay aan te zetten

instructies:

Stap 1

Explay heeft telefoonmodellen met grote knoppen (bijvoorbeeld BM10, BM50), qua ontwerp vergelijkbaar met Just5-apparaten. Al deze mobiele telefoons hebben geen camera, en dus een flitser, en de zaklamp-LED bevindt zich op de bovenmuur. Om hem aan te zetten, zoek je de lichtschakelaar op de zijmuur en beweeg je de hendel omhoog. Om de zaklamp uit te schakelen, beweegt u dezelfde hendel naar beneden. Verwar deze schakelaar niet met een andere soortgelijke schakelaar waarmee u het toetsenbord kunt blokkeren. Deze schakelaars werken onafhankelijk van elkaar: je kunt de zaklamp ook bedienen als het toetsenbord is vergrendeld.

Stap 2

De volgende groep modellen is klassiek, met toetsen van standaardformaat, camera, browser, enz. Een typisch voorbeeld van zo'n apparaat is de Explay SL240. Deze telefoons hebben een cameraflits-LED als zaklamp. Om het licht in te schakelen, ontgrendelt u het toetsenbord en drukt u vervolgens op de middelste knop van de joystick en houdt u deze ingedrukt totdat deze LED gaat branden. Schakel het op dezelfde manier uit. In plaats van de middelste toets van de joystick kunt u een toets met een nul gebruiken.

Stap 3

In sommige firmwareversies, zelfs van dezelfde modellen, wordt in plaats van deze methode van het in- en uitschakelen van de zaklamp, een andere geleverd. Als het niet mogelijk was om de zaklamp met de vorige methode aan te zetten, verlaat u alle menu's naar het hoofdscherm en drukt u vervolgens op de onderste toets van de joystick (zoals op standaard Nokia-modellen). De flits-LED gaat branden. De volgende keer dat u op dezelfde toets drukt, wordt deze uitgeschakeld.

Stap 4

De derde groep Explay-apparaten bestaat uit smartphones op basis van het Android-platform. Als je er een hebt, open dan de lijst met applicaties en zoek het vooraf geïnstalleerde Flashlight-programma. Als dat niet het geval is, download dan een van de flash-LED-besturingsprogramma's (bijvoorbeeld Tiny Flashlight) uit de Play Store. Zorg er bij het kiezen van een applicatie voor dat er geen toestemming nodig is om te bellen en sms'en, en als uw gegevensoverdracht niet onbeperkt is, dan toegang tot internet. Controleer het na het downloaden met de antivirus die op uw smartphone is geïnstalleerd.

Aanbevolen: