Hoe De Zaklamp Aan Te Zetten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Zaklamp Aan Te Zetten?
Hoe De Zaklamp Aan Te Zetten?

Video: Hoe De Zaklamp Aan Te Zetten?

Video: Hoe De Zaklamp Aan Te Zetten?
Video: Zaklamp: hoe pas je de intensiteit van de zaklamp aan? | Samsung & You 2024, Mei
Anonim

Een zaklamp is een behoorlijk handig ding in het dagelijks leven. Deze compacte en elektriciteitsonafhankelijke lichtbron in het appartement is vooral handig in een situatie waarin het licht in huis uit is. Ook kan een zaklamp zelfs plaatsen verlichten waar zonlicht en elektrisch licht niet vallen. Als uw werk een compact verlichtingsapparaat vereist, moet u erover nadenken om het aan te schaffen. Het is beter om een zaklamp te kopen die je aan je riem kunt hangen of aan je zak kunt bevestigen. Ze zijn handig om mee te werken en eenvoudig aan te zetten.

Hoe de zaklamp aan te zetten?
Hoe de zaklamp aan te zetten?

instructies:

Stap 1

Dergelijke zaklampen zijn bedoeld voor verlichting tijdens het onderzoek van documenten en goederen bij de douane, voor werkzaamheden in een magazijn, enzovoort. Over het algemeen spelen deze lichtbronnen die mensen in de kaart die tegelijkertijd een zaklamp en vrije handen nodig hebben bij hun werk. De behuizing van de zaklamp ziet eruit als een kleine doos gemaakt van slagvast plastic. In de behuizing bevindt zich een lithium-ionbatterij (net als in mobiele telefoons), een elektronische besturingskaart en een krachtige witte LED-lamp. Aan de voorkant van de zaklamp bevindt zich een oculair voor de lamp en een aansluiting voor het opladen van de batterij, die wordt afgesloten met een metalen schroefdop.

Stap 2

Je zet de zaklamp aan en uit met de sleutel, die zich meestal aan de zijkant van de zaklamp bevindt. Met dezelfde toets kunt u de bedieningsmodus van het apparaat selecteren: een enkele druk op de toets schakelt de "werklamp" in en de tweede keer drukken, terwijl u de toets drie seconden ingedrukt houdt, schakelt het "grootlicht" in.

Stap 3

Wanneer de batterij leeg is, wordt dit aangegeven door een pulserende LED-lamp. De zaklamp wordt opgeladen via de oplader: een metalen stekker wordt met een speciale sleutel naar buiten gedraaid, waarna de adapterstekker wordt aangesloten op de oplaadaansluiting. Vervolgens wordt de adapterstekker in het stopcontact gestoken. Tijdens het opladen verandert de LED van pulserend naar rood. Zodra het opladen is voltooid, wordt de LED groen.

Stap 4

Wanneer de batterij volledig is opgeladen, moet de adapter worden losgekoppeld van het lichtnet, de stekker uit het stopcontact halen en de stekker op zijn plaats terugplaatsen. Het is erg handig om de zaklamp met een clip aan een riem, op een zak of aan de revers van een jas te bevestigen.

Aanbevolen: