Een Digitale Tv-tuner Instellen

Inhoudsopgave:

Een Digitale Tv-tuner Instellen
Een Digitale Tv-tuner Instellen

Video: Een Digitale Tv-tuner Instellen

Video: Een Digitale Tv-tuner Instellen
Video: Digital TV Tuner Set Top Box - PVR - THOR QAM CATV RF and ATSC RF to HDMI Decoder - How to set up 2024, April
Anonim

De digitale tv-tuner is ontworpen om digitale tv-kanalen te decoderen die worden uitgezonden in het breedbandnetwerk van de kabelexploitant, en om digitale tv-kanalen om te zetten in analoog voor ontvangst en weergave op tv.

Een digitale tv-tuner instellen
Een digitale tv-tuner instellen

Het is nodig

kabel digitale tv-tuner met stroomkabel en 220V-stekker, afstandsbediening (RC) met AA-batterijen, RCA audio-video verbindingskabel

instructies:

Stap 1

Haal de kabel-tv-tuner uit de doos en controleer visueel de integriteit van de decodercomponenten. Open het klepje van de afstandsbediening en plaats twee AA-batterijen met de juiste polariteit. Sluit de antennekabel met een opschroefbare of F-type krimpconnector aan op de RF-in (Ant-in) ingang van het patchpaneel aan de achterkant van de tv-tuner. Sluit de meegeleverde RCA AV-kabel aan op de gekleurde connectoren van de patchpanelen aan de achterkant van de tv-tuner aan de ene kant en aan de overeenkomstige kleurconnectoren van de tv aan de andere.

Stap 2

Zet de digitale tuner en de tv aan. Schakel over naar de juiste ingang, bijvoorbeeld TV / AV Druk op “Menu” op de afstandsbediening van de TV-tuner. Verplaats de cursor naar de sectie "Automatisch zoeken naar kanalen" en druk op de knop "OK". De tuner begint de kanalen te scannen. Aan het einde van het automatisch zoeken naar zenders worden de gevonden zenders op het scherm weergegeven. Druk op "OK" op de afstandsbediening Om het "Hoofdmenu" te verlaten drukt u meerdere keren op de exit-knop of in het "Hoofdmenu" verplaatst u de cursor naar de "Exit"-positie met de bedieningsknoppen en drukt u op "OK". Het kanaalnummer wordt weergegeven op het voorpaneel van de tv-tuner. Als u handmatig naar kanalen wilt zoeken, moet u "Handmatig zoeken naar kanalen" selecteren in de menusubsectie. Optie "Kanalen resetten" - reset alle vorige kanaalinstellingen. Druk op Auto Channel Search om opnieuw te zoeken. Om zenders te sorteren, de lijst te groeperen of een zender naar een ander nummer over te zetten, selecteert u de optie "Zender sorteren". Druk na elke wijziging op "OK". Om de elektronische programmagids (EPG) te bekijken, drukt u op de "EPG"-knop op de afstandsbediening. Het scherm toont twee lijsten: bovenaan - de lijst met zenders, onderaan - de lijst met programma's voor de geselecteerde zender. Gebruik de bedieningsknoppen "omhoog" en "omlaag" op de afstandsbediening om door de lijst te bladeren. Druk op Exit op de afstandsbediening om het EPG-menu te verlaten.

Aanbevolen: