Een Digitale Tv Instellen

Inhoudsopgave:

Een Digitale Tv Instellen
Een Digitale Tv Instellen

Video: Een Digitale Tv Instellen

Video: Een Digitale Tv Instellen
Video: Installeren Digitale TV CI+module 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig schakelen steeds meer landen over de hele wereld over op digitale televisie. Als u vandaag de kans krijgt om digitale tv te kijken, heeft u geluk. Uw belangrijkste taak is om uw thuis-tv af te stemmen om digitale kanalen te ontvangen. Als de tv in huis niet-digitaal is, stopt hij bij het overschakelen naar digitale uitzendingen met het ontvangen van analoge signalen. Als u een digitale tv heeft, moet u deze opnieuw configureren en een nieuwe reeks zenders selecteren. Uw favoriete kabel- en satellietzenders worden niet beïnvloed.

Een digitale tv instellen
Een digitale tv instellen

Het is nodig

Kabel digitale tv-tuner met kabel, afstandsbediening en RCA audio-videokabel

instructies:

Stap 1

Het instellen van uw digitale tv om de juiste kanalen te ontvangen, bestaat uit het wijzigen van de waarden in de digitale tuner van uw tv. De tuner zelf is nodig om digitale tv-kanalen te decoderen voor weergave op tv. Er zal een beetje manipulatie zijn, je kunt het aan.

Stap 2

Om te beginnen moet u de kabel-tv-tuner uit de verpakking halen en de integriteit controleren. Plaats een paar AA-batterijen in de juiste polariteit in de afstandsbediening. Sluit de kabel van de antenne aan: aan het uiteinde bevindt zich een F-type krimp- of schroefconnector naar de RF-in (Ant-in), die moet worden bevestigd aan de ingang van het patchpaneel, dat zich op de achterkant van de tv-tuner.

Stap 3

Sluit de RCA AV-kabel aan tussen de tv en de tuner. De aansluiting op de tuner en tv-aansluitingen moet worden uitgevoerd in overeenstemming met de kleurmarkeringen. Nu moet je de tv en digitale tuner inschakelen door de gewenste ingang te schakelen, bijvoorbeeld naar tv / AV.

Stap 4

Selecteer het blok "Menu" op de afstandsbediening van de tv-tuner en vervolgens de secties "Automatisch zoeken naar kanalen" en "OK". Uw tuner begint direct met het scannen van de zenders. Wanneer het automatisch zoeken voorbij is, ziet u een lijst met gevonden zenders op het scherm. Druk nogmaals op "OK" op de afstandsbediening. Om het "Hoofdmenu" te verlaten, gaat u met de cursor naar de regel "Exit" en "OK" of drukt u op de "Exit"-knop op de afstandsbediening. De tv-tuner geeft het kanaalnummer weer op het voorpaneel.

Stap 5

U kunt handmatig naar zenders zoeken: selecteer in de subsectie "Menu" "Handmatig zenders zoeken". De functie "Kanalen resetten" verwijdert alle vorige kanaalinstellingen. U kunt ook zenders sorteren, lijsten groeperen of een zender naar een ander nummer overzetten. Dit gebeurt via de optie "Kanalen sorteren". Bevestig elke innovatie met de knop "OK".

Stap 6

Als u de elektronische programmagids (EPG) wilt bekijken, drukt u op de "EPG"-knop op de afstandsbediening. Het scherm toont 2 lijsten: bovenaan - de lijst met zenders, onderaan - de lijst met programma's voor de geselecteerde zender. Gebruik de bedieningsknoppen "omhoog" en "omlaag" op de afstandsbediening om door de lijst te bladeren. Druk op Exit op de afstandsbediening om het EPG-menu te verlaten.

Aanbevolen: