Hoe De Navigator Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe De Navigator Aan Te Passen
Hoe De Navigator Aan Te Passen

Video: Hoe De Navigator Aan Te Passen

Video: Hoe De Navigator Aan Te Passen
Video: HAAL ALLES UIT JE DIEPTEMETER - Tips van Thijs Last | KWO How To 2024, Mei
Anonim

Bij de aankoop van een auto wordt de koper geconfronteerd met bepaalde problemen. De vaardigheden om zich aan te passen aan de lokale omstandigheden van het navigatiesysteem van de auto zullen voor veel bestuurders nuttig zijn.

Hoe de navigator aan te passen
Hoe de navigator aan te passen

Het is nodig

  • - een auto met een navigator;
  • - PC met internettoegang;
  • - Navitel-programma;
  • - 4G WiMax-modem;
  • - CD met navigatiekaarten van Europa;
  • - schijf voor navigatorfirmware;
  • - het Set Pnd UUID-programma;
  • - bestand yfospa06.img.

instructies:

Stap 1

Maak gebruik van de diensten van het wereldwijde netwerk en download gratis het bestand yfospa06.img van het Engelse WinCE-besturingssysteem. Voer de software uit en identificeer deze door de apparaat-ID te wijzigen met het programma Set Pnd UUID.

Stap 2

Maak de firmware met behulp van het bestand yfospa06.img. Wanneer de interface in het Engels is vertaald, wordt de WinCE Device ID-module op nul gezet. Installeer de Navitel-programmaversie 3.5.0.689 en gebruik de "Commonwealth" -service voor de juiste werking.

Stap 3

Installeer een 4G WiMax-modem bij het aanpassen van de standaardnavigator in Amerikaanse auto's aan Russisch grondgebied. Bedien het navigatiesysteem met een lichte aanraking op het touchscreen. Ga online dankzij de innovatieve technologie voor het verzenden van gegevens via radiogolven. Profiteer van handige toepassingen, waaronder de meest gevraagde operationele informatie over files.

Stap 4

Gebruik een werkend medium met kaarten van Europa en een firmwareschijf die is gedownload van thepiratebay.org/torrent/3852053. Vertaal het navigatiesysteem van Japanse auto's naar het Engels. Zet de auto op de handrem, verwijder de navigatieschijf en draai de contactsleutel tot de eerste klik.

Stap 5

Selecteer en activeer in het Japanse menu dat verschijnt de regel die begint met "US-T …". Wees voorzichtig bij het kiezen ervan en houd er rekening mee dat je hier maar één poging voor hebt. Plaats de firmware-schijf en wacht een paar minuten. Plaats na de wijzigingen in het programma een werkend opslagmedium. Zorg ervoor dat de interface van het navigatiesysteem in het Engels is vertaald.

Stap 6

Zorg er bij het aanpassen van het navigatiesysteem van Duitse auto's voor dat het voldoet aan het Europese type Comand APS. Start de motor van de auto, verwijder de originele schijf en zet de navigator aan. Druk drie seconden op de toetsen 1, 3, 8 en activeer het menu. Plaats de firmware-schijf en selecteer op het scherm de versie van de software die u wilt installeren. Zet de motor van het voertuig niet af gedurende twintig minuten terwijl het systeem wordt bijgewerkt.

Aanbevolen: