Welke Laptop Moet Een Student Kiezen

Inhoudsopgave:

Welke Laptop Moet Een Student Kiezen
Welke Laptop Moet Een Student Kiezen

Video: Welke Laptop Moet Een Student Kiezen

Video: Welke Laptop Moet Een Student Kiezen
Video: Dit zijn de beste laptops voor je werk of op school! 2024, September
Anonim

Het leven als student zonder computer is erg moeilijk. Het is nodig voor het schrijven van rapporten, voor het vinden van informatie, voor communicatie en voor entertainment. Het is het beste om voor deze doeleinden een laptop te kopen - hij is het die altijd bij de hand kan zijn.

Welke laptop moet een student kiezen
Welke laptop moet een student kiezen

Een onvervangbaar ding is een laptop voor een student. Het is bijna onmogelijk om zonder te studeren. Maar om de gadget te kiezen die optimaal is voor de student, moet je een vergelijkende beschrijving maken van verschillende bedrijven. Ter overweging kunt u twee laptops van de meest populaire fabrikanten nemen.

Selectiecriteria

Voor een student is het noodzakelijk om te weten met welke parameters een computer moet worden gekozen:

- laptopprestaties;

- functionaliteit en gebruiksgemak;

- multimedia-eigenschappen;

- waar voor je geld.

Wat de prijs betreft, is het duidelijk dat deze niet erg hoog moet zijn. Niet alle studenten kunnen het zich veroorloven om een duur apparaat aan te schaffen, omdat ze constant geen geld hebben. Dat wil zeggen, wanneer u beslist welk merk u moet kiezen, moet u beginnen met een goedkope prijs, maar van hoge kwaliteit.

Je moet ook letten op de diagonaal van het scherm. Het mag niet meer dan 14 inch zijn. Hoe groter de laptop, hoe zwaarder hij is. En aangezien je het de hele tijd bij je moet dragen, zal dit geen vreugde brengen.

Vergelijkende analyse

Alleen al op basis van deze criteria is de onbetwiste leider de Lenovo IdeaPad S400-laptop. Het heeft een 14-inch scherm. Het is lichtgewicht en goedkoop. De minimale uitrusting bestaat uit:

- Intel Celeron 887-processor met een frequentie van 1,5 GHz;

- 4 GB geheugen;

- harde schijf met 320 GB geheugen;

- ingebouwde grafische afbeeldingen.

Zo'n set is geschikt voor het spelen van games, het werken met tekst en het kijken van films. Voor een student is dit meestal voldoende. Maar mocht je ineens een krachtigere computer nodig hebben, dan is er een tweede versie van de Lenovo S400.

De aanpassingen omvatten bovendien een Core i5-processor en Radeon 7450M discrete graphics. En hij heeft ook een enorm aantal verschillende modificaties. Dat wil zeggen, hoe meer geld je hebt, hoe meer uitgeruste laptop je kunt oppikken.

Maar de ASUS VivoBook S400CA is een van de goedkope ultrabooks. Dat wil zeggen, het is uitstekend voor studenten in termen van prijs en gebruiksgemak. Het is als volgt uitgerust:

- IntelCore i5-3317U-processor met geïntegreerde HD Graphics 4000-video;

- 4GB DDR3;

- een heleboel schijven 320 + 24 GB (HDD + SSD).

Het gewicht is hetzelfde als dat van Lenovo - 1,8 kg. Kenmerkend voor de laptop is het 14 inch touchscreen. Andere parameters zijn hetzelfde als voor alle Ultrabooks.

Er zijn veel aanbevelingen om te kiezen. Besteed speciale aandacht aan de laptop die je koopt. Als je hem niet alleen voor werk, maar ook voor games wilt gebruiken, vergeet dan een krachtige videokaart niet.

Een studentenlaptop moet alle taken aankunnen die zich tijdens het leerproces kunnen voordoen. Hiermee moet rekening worden gehouden om later niet te lijden te hebben onder een gebrek aan middelen.

Aanbevolen: