Hoe Tv-zenders Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Tv-zenders Te Decoderen
Hoe Tv-zenders Te Decoderen

Video: Hoe Tv-zenders Te Decoderen

Video: Hoe Tv-zenders Te Decoderen
Video: HOW TO UNLOCK SCRAMBLED CHANNELS USING THE LATEST DTB FIRMWARE. DTB FIRMWARE DOWNLOAD 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat een goed werkende tv-zender door blokkering plotseling stopt met uitzenden. In deze situatie is het noodzakelijk om de kanalen te decoderen, aangezien u ze op geen enkele andere manier kunt verbinden.

Hoe tv-zenders te decoderen
Hoe tv-zenders te decoderen

Het is nodig

  • - speciale toegangssleutels;
  • - toegangskaart;
  • - ontvanger;
  • - schotelantenne;
  • - televisie;
  • - een computer die is aangesloten op internet.

instructies:

Stap 1

Bepaal voordat u begint met decoderen welk signaalcoderingssysteem u heeft. De meest populaire systemen zijn Nagravision, Irdeto 2, Viaccess en Cryptoworks. U kunt populaire zenders bekijken door de satellietschotel en de ontvanger, die verantwoordelijk is voor het ontvangen van het signaal van de satelliet, vooraf af te stemmen. Er is echter een categorie betaalde kanalen waarvoor decodering vereist is om te kunnen bekijken.

Stap 2

Houd er rekening mee dat deze systemen zijn uitgerust met bescherming tegen het hacken van de codering, dus u moet speciale toegangssleutels hebben die de weg openen naar populaire signalen, zelfs met complexe codering. Om deze sleutels te krijgen, gaat u naar internet en downloadt u ze, rekening houdend met uw signaalcoderingssysteem.

Stap 3

Als u lange tijd geen sleutels van dubieuze sites op internet wilt zoeken en downloaden, koop dan een speciale toegangskaart met tariefsets van tv-zenders. Het is, net als toegangssleutels, te vinden op sites op internet. Deze zijn per stad of regio verschillend. De kaarten zijn relatief goedkoop. Tegelijkertijd openen ze gratis toegang tot alle kanalen die je leuk vindt en kiest. Het is dan ook helemaal niet verwonderlijk dat veel gebruikers van satellietschotels voor deze decoderingsmethode kiezen.

Stap 4

Als u niet helemaal zeker bent van uw zoekvaardigheden op het uitgestrekte internet, neem dan contact op met de professionals die al meer dan een jaar kanalen decoderen. Door geld te betalen voor hun diensten, krijgt u zeker toegang tot een grote verscheidenheid aan populaire kanalen, waaronder u zeker iets voor uzelf zult vinden.

Aanbevolen: