Programma's Uploaden Naar Samsung

Inhoudsopgave:

Programma's Uploaden Naar Samsung
Programma's Uploaden Naar Samsung

Video: Programma's Uploaden Naar Samsung

Video: Programma's Uploaden Naar Samsung
Video: How to install stock Firmware (software) on Samsung phone using Odin 2024, April
Anonim

Mobiele telefoons van Samsung hebben functionaliteit waarmee u naar muziek kunt luisteren, films kunt kijken en ook verschillende toepassingen kunt gebruiken, zoals elektronische woordenboeken, browsers, naslagwerken, maar ook boeken en games. Om applicaties op Samsung te installeren, kunt u een van de verschillende methoden gebruiken die bij u passen.

Programma's uploaden naar Samsung
Programma's uploaden naar Samsung

instructies:

Stap 1

Download applicaties van internet met behulp van de ingebouwde webbrowser. De breedste selectie is in handen van fansites die gewijd zijn aan telefoons van dit merk, zoals samsung-fun.ru en samsung-club.org. Hierop vindt u games, boeken en vele programma's, zowel nuttig als bedoeld voor entertainment. Zoek de applicatie die u nodig hebt en voer de link ernaartoe in de webbrowser van uw telefoon. Dit bespaart u verkeer dat u misschien op internet had doorgebracht.

Stap 2

U kunt toepassingen ook rechtstreeks downloaden naar het telefoongeheugen met behulp van een datakabel. Om dit te doen, moet u uw mobiele telefoon synchroniseren met uw computer. In de regel is alles wat u nodig heeft, namelijk een datakabel en een driverdiskette, bij de levering van uw mobiele telefoon inbegrepen. Anders moet u ze apart aanschaffen. Het is niet nodig om een datakabel en een driverdisk specifiek voor uw telefoon in één set te zoeken, het is voldoende om een datakabel te vinden die bij uw apparaat past door de connector. Stuurprogramma's en software die nodig zijn voor synchronisatie kunnen worden gedownload van de officiële website samsung.com of van de hierboven genoemde fansites.

Stap 3

Installeer de stuurprogramma's en software die nodig zijn voor synchronisatie op uw computer en sluit vervolgens uw telefoon aan. Voor een correcte synchronisatie is het noodzakelijk om acties in deze volgorde uit te voeren. Download de app die je nodig hebt van een van de hierboven genoemde Samsung-sites voor mobiele telefoons. Zorg ervoor dat de software de mobiele telefoon "ziet" en kopieer vervolgens de gedownloade applicatie naar het geheugen van het apparaat. Koppel uw telefoon niet los voordat het kopiëren is voltooid. Start de machine opnieuw op en controleer of de toepassing correct werkt. Koppel daarna uw apparaat los en koppel uw telefoon los van uw computer.

Aanbevolen: