Hoe De Kaart In De Navigator Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Kaart In De Navigator Te Installeren
Hoe De Kaart In De Navigator Te Installeren
Anonim

Momenteel worden veel eigenaren van navigators geconfronteerd met een dergelijke situatie dat hun kaart in de navigator verouderd is of gewoon een kaart van een andere regio van het land nodig heeft. Juist om de oude kaart snel door een nieuwe te kunnen vervangen of te updaten, zijn er in elektronicawinkels apart verkochte soorten elektronische kaarten te koop. In principe worden kaarten voor de navigator verkocht op speciale schijven of flashdrives.

Hoe de kaart in de navigator te installeren
Hoe de kaart in de navigator te installeren

instructies:

Stap 1

Om een nieuwe kaart van de regio in uw gps-navigator te installeren, moet u een speciaal opgenomen versie van de kaart op een schijf kopen en deze vervolgens op uw computer installeren met behulp van bepaalde software die speciaal voor dit doel is ontwikkeld.

Stap 2

Nadat u uw kaart naar uw computer heeft geüpload, kunt u deze eenvoudig op de navigator zelf installeren. Meestal worden kaarten voor de navigator verkocht op een speciale flashdrive, die onmiddellijk in de navigator wordt geplaatst en waarmee u continu met de kaart kunt werken. Elke installatie van de kaart van de drager duurt dus een paar minuten. Maar dergelijke kaarten met een licentie zijn vrij duur en vereisen een activeringscode, die u mogelijk niet bij de kaart ontvangt, en dan moet u deze via internet kopen voor elektronisch geld.

Stap 3

Als u de elektronische versie van de kaart naar uw computer hebt gedownload, is de methode met het vervangen van de grafische shell op de computer geschikt voor installatie in de navigator. U logt zoals gewoonlijk in op het Windows-venster, maar dan moet u naar het shell-menu van de fabrikant gaan. Deze methode wordt beschouwd als meer de voorkeur voor onervaren computergebruikers, en die begrijpt wat hij precies moet doen.

Stap 4

Dit type kaartupload naar de navigator met behulp van een speciaal programma met computersoftware stelt meerdere gebruikers in staat zich tegelijkertijd te registreren en een licentiecode in te voeren. Bovendien kunt u bovendien een nieuwe grafische shell voor uw navigator downloaden, ter vervanging van de oude. Het is ook mogelijk om speciale plug-ins op internet te downloaden waarmee u uw kaarten veel sneller en gemakkelijker in de navigator kunt starten.

Stap 5

Nu zijn er op internet veel verschillende grafische samenstellingen voor kaarten, die even geschikt zijn voor de meeste navigators en die nieuwe functies en toepassingen aan uw navigator zullen toevoegen.

Aanbevolen: